Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De shortlist is bekend!

12 maart 2019

We zijn zoals jullie hebben kunnen zien op zoek naar ‘De stoerste thrillerverkoopster van Nederland’. Wij houden namelijk van stoere vrouwen (zoals Harley McKenna uit De onversneden waarheid van Tess Sharpe bijvoorbeeld: onverschrokken, superstoer en strijdbaar!), maar wat ons betreft blijven ze niet alleen bínnen de boeken, maar verkopen ze ze ook!

We hebben jullie gevraagd of jullie stoere thrillerverkoopsters kennen, nou, dat is wel gebleken! We kregen veel reacties op de oproep: collega’s nomineerden elkaar en klanten nomineerden hun favoriete thrillerverkoopster. Erg leuk om de reacties te lezen!

En dan is het nu zover… *Tromgeroffel*

Dit zijn de 10 stoerste thrillerverkoopsters van Nederland!

Shortlist (2)

Gefeliciteerd!

De jury gaat nu in beraad en op 20 maart wordt de winnaar bekendgemaakt! De winnaar zetten we in het zonnetje met een stoer cadeaupakket!*

*Het cadeaupakket bestaat uit o.a.: Stoer uitje voor twee personen, uniek ‘stoer wijf’-tasje en dito shirt, en leuk materiaal voor in de winkel.
3D_SHARPE_Waarheid
 


De onversneden waarheid van Tess Sharpe doet denken aan de populaire serie Breaking Bad, maar dan met een female touch. Ben je benieuwd naar het boek? We hebben een leesfragment voor je klaarstaan!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven