Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De fijnste boeken om te luisteren tijdens een wandeling

12 mei 2020

Af en toe in je eentje een wandeling maken is een fijne manier om je hoofd leeg te maken. Als je dan tijdens het wandelen ook nog een luisterboek aanzet, wordt het helemaal een ontspannen rondje.

We hebben een aantal van onze favoriete luisterboeken hieronder op een rijtje gezet. Deze luisterboeken zijn beschikbaar via jouw favoriete luisterboekenabonnement en te koop bij je favoriete (online) boekhandel.

Mijn zoete wraak Jane Fallon

Wij zijn dol op de boeken van Jane Fallon, ze zijn heerlijk feelgood, maar wel met een rauw en humoristisch randje. Jane Fallon wordt wel de koningin van de revenge novel genoemd. Mijn zoete wraak is echt een lekker luisterboek!
Paula heeft haar dromen opgegeven zodat Robert de zijne kon waarmaken. Nu hij succes heeft ziet hij haar niet meer staan maar andere vrouwen des te meer. Paula heeft een plan voor de ultieme wraak.


De school voor afgeschreven kinderenJoanna Goodman

Na haar succesvolle debuut Het huis voor ongewenste meisjes is Joanna Goodman terug met een spannende roman. Voor de fans van De verborgen geschiedenis van Donna Tartt en Het feest van Elizabeth Day.

Bijna 20 jaar geleden verongelukte Kersti’s beste vriendin. Maar is zij gesprongen, gevallen of geduwd? De school stopte het in de doofpot, maar nu is Kersti vastbesloten de waarheid te achterhalen.
De verloren kinderenDiney Costeloe

Hou je meer van historische romans en laat je je graag helemaal meeselepen? Dan is De verloren kinderen van Diney Costeloe misschien wel hèt luisterboek voor jou.
Dit is het ontroerende en aangrijpende verhaal van kinderen die na de Tweede Wereldoorlog naar Australië werden vervoerd.
Sterf voor mij Karen Rose

Hou je meer van boeken met flink veel spanning en romantiek, dan moet je eens een luisterboek van Karen Rose proberen!
Rechercheur Vito Ciccotelli roept archeologe Sophie Johannsen bij een zaak waarbij lijken op een speciale manier gepositioneerd liggen en de slachtoffers op gruwelijke wijze gemarteld blijken te zijn.
De Cock en de dode diva – Baantjer deel 76

De Baantjer-boeken zijn een heerlijk tussendoortje. De meeste luisterboeken duren zo’n 3 uur en 45 minuten: dat heb je met een dagelijks wandelingetje van een half uur in een week weg geluisterd. De stem van auteur en acteur Peter Römer is heel fijn om naar te luisteren en de verhalen over rechercheur De Cock zijn heerlijk vertrouwd. In deze onzekere tijden is dit een heel fijn luisterboek!
De Cock onderzoekt een zaak waarbij een oude dame uit haar traplift is gevallen. Haar huisarts vertrouwt het niet en belt de politie. De Cock stuit op een stoet aan mogelijke verdachten.

Zit er iets voor je bij? Welk boek zet jij als eerste aan?
We zijn heel benieuwd!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven