Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Ga mee op onderzoek met Sarah en Jack in deze spannende en vermakelijke cosy crime-serie!

7 november 2022

De Cherringham-serie van Matthew Costello & Neil Richards is een spannende en vermakelijke cosy crime-serie, die zich afspeelt in het ogenschijnlijk rustige stadje Cherringham. Waan je op het Engelse platteland met gepensioneerd politieman Jack Brennan en de jonge webdesigner Sarah Edwards. Een heerlijke serie om onderweg, in de wachtkamer, of met een pot thee op de bank te lezen of luisteren. Nu verschenen als e-book voor maar € 3,99 per stuk en te luisteren als audioboek.

Cherringham serie

Jack Brennan is gepensioneerd en onlangs weduwnaar geworden. Hij werkte jarenlang voor de New Yorkse politie. Het enige wat hij nu wil is rust, en het lijkt hem dat een woonboot in het rustige Cherringham in de Britse Cotswolds precies de juiste plek is om die te vinden. Maar al snel mist hij hetgeen hij dagelijks deed: het oplossen van misdaden, hij kan het gewoon niet laten…

Sarah Edwards is een achtendertigjarige webdesigner die jarenlang haar ideale leven leidde in Londen: een leuke man, twee kinderen. Maar dan gaat haar man vreemd en is ze opeens een gescheiden vrouw. Met haar kinderen keert ze terug naar de plek waar ze opgroeide: Cherringham. Maar het leven daar is haar al snel veel te saai. Maar dan leert ze Jack kennen, de start van een vriendschap én van de samenwerking.

Hier vind je alle informatie over de drie delen van deze serie. Je kunt ook direct de e-books downloaden voor op je e-reader, tablet of telefoon via onze eigen webshop Boekenwereld. Ze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar via jouw favoriete online boekhandel. De audioboeken zijn te luisteren via jouw favoriete streamingdienst!


Cherringham serie 1 - Moord aan de Thames

Cherringham #1 – Moord aan de Thames

Het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in de Thames. Een noodlottig ongeluk of zelfs zelfdoding, volgens de politie, maar Sarah Edwards vertrouwt het niet. Samen met Jack Brennan start ze zelf een onderzoek en daarbij ontdekken ze dat de zaken bepaald niet zo liggen als de politie denkt…

Sarah Edwards en Jack Brennan onderzoeken de dood van een jonge vrouw. Een ongeluk? Zelfdoding? Of toch moord…?

ISBN e-book: 9789026160059 | € 3,99 | ook als audioboek


Cherringham serie 2 - Moord op het landhuis

Cherringham #2 – Moord op het landhuis

De eigenaar van het statige landhuis komt om bij een brand. Een tragisch ongeval? Sarah Edwards en Jack Brennan betwijfelen het… De drie volwassen kinderen van het slachtoffer zijn mogelijke erfgenamen. Heeft een van hen het vuur aangestoken om hun erfenis vroeg te krijgen? Er zijn veel motieven – maar slechts één waarheid!

Sarah Edwards en Jack Brennan onderzoeken een brand in een landhuis waarbij de eigenaar omkwam. Een ongeluk? Of moord wellicht? Heeft een van de erfgenamen hier de hand in gehad…?

ISBN e-book: 9789026160073 | € 3,99 | ook als audioboek


Cherringham serie 3 - Moord bij maanlicht

Cherringham #3 – Moord bij maanlicht

De repetities voor het jaarlijkse Cherringham kerstconcert zijn in volle gang. Maar dan sterft een van de zangeressen. Doodsoorzaak: een allergische reactie op de zelfgemaakte koekjes van het koor.

Sarah Edwards en Jack Brennan hebben twijfels bij het verhaal dat een van de koorleden van Cherringham stierf aan een allergische reactie op de zelfgemaakte koekjes. Wat speelt er écht binnen het koor? Ze ontdekken dat er een wereld van wrok en rivaliteit schuilgaat achter de vriendelijke gezichten van het koor.

ISBN e-book: 9789026160097 | € 3,99 | ook als audioboek


Cherringham #4 - Spreken is zilver

Cherringham #4 – Spreken is zilver

Twee inwoners van Cherringham vinden met metaaldetectoren een verbazingwekkende schat – een zilveren Romeins bord ter waarde van miljoenen. Ze moeten de beloning delen met zowel de boer als de eigenaar van het land, de formidabele Lady Repton.

Die nacht, terwijl de dorpscafés vol zitten, biedt archeoloog professor Peregrine Cartwright aan om het bord veilig in zijn enorme muurkluis te bewaren. Maar de volgende ochtend is de kluis leeg! De politie geeft de schuld aan een beruchte bende kunstdieven die in de provincie opereert. Maar Jack en Sarah hebben andere vermoedens…

ISBN e-book: 9789026165627 | € 3,99 | ook als audioboek


Cherringham #5 - De touwtjes in handen

Cherringham #5 – De touwtjes in handen

Otto Brendl, de sympathieke oude man die elke zomer de klassieke Punch-and-Judy-show voor de kinderen presenteerde, sterft plotseling aan een hartaanval en heel Cherringham is er kapot van. Maar terwijl de herdenkingsdienst wordt gepland, wordt Jack achterdochtig dat Otto niet alleen de vriendelijke buurman was. Misschien zit er meer achter de hartaanval?

Al snel zijn Jack en Sarah op het spoor van een bijzonder sinistere moordenaar – en samen zullen ze ontdekken dat er niet slechts één soort gerechtigheid is…

ISBN e-book: 9789026165658 | € 3,99 | ook als audioboek


Cherringham #6 – Een dodelijk vuur

Op de heuvel boven Cherringham ligt Mabb’s Farm. Het is een plaats met een donkere geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw – een tijd waarin de lokale bevolking in angst voor de duivel leefde en heksen op de brandstapel werden verbrand. Volgens de legende is de boerderij – en iedereen die er woont – vervloekt met ongeluk.

Maar is het echt een vloek als de oogsten van dit jaar mislukken, het vee ziek wordt en dodelijke branden uitbreken? Of zit er een verborgen reden achter de gevaarlijke gebeurtenissen? Noch Jack noch Sarah geloven in het bovennatuurlijke, en al snel ontdekken ze zeer ménselijke verdachten…

ISBN e-book: 9789026165726 | € 3,99 | ook als audioboek


Over Matthew Costello & Neil Richards

Matthew Costello is scenario- en romanschrijver en werkt o.a. voor de BBC. Hij woont in de Verenigde Staten. Neil Richards heeft als auteur en producent voor diverse film- en televisiemaatschappijen gewerkt. Costello en Richards werkten eerder samen aan diverse scenario’s, Cherringham is hun eerste gezamenlijke fictieproject.


Laat je ons weten of je de Cherringham-serie, op je nog-te-lezen-lijstje zet? Dat kan via Facebook en Instagram!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven