Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)

Ga mee op onderzoek met Sarah en Jack in deze spannende en vermakelijke cosy crime-serie!

18 januari 2022

De Cherringham-serie van Matthew Costello & Neil Richards is een spannende en vermakelijke cosy crime-serie, die zich afspeelt in het ogenschijnlijk rustige stadje Cherringham. Waan je op het Engelse platteland met gepensioneerd politieman Jack Brennan en de jonge webdesigner Sarah Edwards. Een heerlijke serie om onderweg, in de wachtkamer, of met een pot thee op de bank te lezen of luisteren. Nu verschenen als e-book voor maar € 3,99 per stuk en te luisteren als audioboek.

Cherringham serie

Jack Brennan is gepensioneerd en onlangs weduwnaar geworden. Hij werkte jarenlang voor de New Yorkse politie. Het enige wat hij nu wil is rust, en het lijkt hem dat een woonboot in het rustige Cherringham in de Britse Cotswolds precies de juiste plek is om die te vinden. Maar al snel mist hij hetgeen hij dagelijks deed: het oplossen van misdaden, hij kan het gewoon niet laten…

Sarah Edwards is een achtendertigjarige webdesigner die jarenlang haar ideale leven leidde in Londen: een leuke man, twee kinderen. Maar dan gaat haar man vreemd en is ze opeens een gescheiden vrouw. Met haar kinderen keert ze terug naar de plek waar ze opgroeide: Cherringham. Maar het leven daar is haar al snel veel te saai. Maar dan leert ze Jack kennen, de start van een vriendschap én van de samenwerking.

Hier vind je alle informatie over de drie delen van deze serie. Je kunt ook direct de e-books downloaden voor op je e-reader, tablet of telefoon via onze eigen webshop Boekenwereld. Ze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar via jouw favoriete online boekhandel. De audioboeken zijn binnenkort te luisteren via jouw favoriete streamingsdienst!


Cherringham serie 1 - Moord aan de Thames

Cherringham #1 – Moord aan de Thames

Het lichaam van een jonge vrouw wordt gevonden in de Thames. Een noodlottig ongeluk of zelfs zelfdoding, volgens de politie, maar Sarah Edwards vertrouwt het niet. Samen met Jack Brennan start ze zelf een onderzoek en daarbij ontdekken ze dat de zaken bepaald niet zo liggen als de politie denkt…

Sarah Edwards en Jack Brennan onderzoeken de dood van een jonge vrouw. Een ongeluk? Zelfdoding? Of toch moord…?

ISBN e-book: 9789026160059 | € 3,99 | ook als audioboek


Cherringham serie 2 - Moord op het landhuis

Cherringham #2 – Moord op het landhuis

De eigenaar van het statige landhuis komt om bij een brand. Een tragisch ongeval? Sarah Edwards en Jack Brennan betwijfelen het… De drie volwassen kinderen van het slachtoffer zijn mogelijke erfgenamen. Heeft een van hen het vuur aangestoken om hun erfenis vroeg te krijgen? Er zijn veel motieven – maar slechts één waarheid!

Sarah Edwards en Jack Brennan onderzoeken een brand in een landhuis waarbij de eigenaar omkwam. Een ongeluk? Of moord wellicht? Heeft een van de erfgenamen hier de hand in gehad…?

ISBN e-book: 9789026160073 | € 3,99 | ook als audioboek


Cherringham serie 3 - Moord bij maanlicht

Cherringham #3 – Moord bij maanlicht

De repetities voor het jaarlijkse Cherringham kerstconcert zijn in volle gang. Maar dan sterft een van de zangeressen. Doodsoorzaak: een allergische reactie op de zelfgemaakte koekjes van het koor.

Sarah Edwards en Jack Brennan hebben twijfels bij het verhaal dat een van de koorleden van Cherringham stierf aan een allergische reactie op de zelfgemaakte koekjes. Wat speelt er écht binnen het koor? Ze ontdekken dat er een wereld van wrok en rivaliteit schuilgaat achter de vriendelijke gezichten van het koor.

ISBN e-book: 9789026160097 | € 3,99 | ook als audioboek


Over Matthew Costello & Neil Richards

Matthew Costello is scenario- en romanschrijver en werkt o.a. voor de BBC. Hij woont in de Verenigde Staten. Neil Richards heeft als auteur en producent voor diverse film- en televisiemaatschappijen gewerkt. Costello en Richards werkten eerder samen aan diverse scenario’s, Cherringham is hun eerste gezamenlijke fictieproject.


Laat je ons weten of je de Cherringham-serie, op je nog-te-lezen-lijstje zet? Dat kan via Facebook en Instagram!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven