Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Reis mee terug in de tijd in deze prachtige romans

19 mei 2021

Is het niet heerlijk om jezelf even helemaal te verliezen in een boek? In een historische roman die je meeneemt naar een andere tijd, met heerlijke personages en verhalen. Wij houden ervan! We hebben een selectie voor je gemaakt van de mooiste historische romans van dit moment. Ga je mee op reis in een boek?

Sophie Green – De zwemclub van Shelly Bay

reis mee boek green

Australië, 1982. In een slaperig stadje aan de kust neemt Theresa zich voor om elke ochtend bij zonsopgang te gaan zwemmen in Shelly Bay. Weduwe Marie zwemt al haar hele leven vanaf hetzelfde strand. De 25-jarige Leanne zoekt ontspanning van haar werk als verpleegster – want hulp bieden is een stuk makkelijker dan hulp vragen. Elaine is net verhuisd vanuit Engeland en heeft in Australië geen andere vrienden gevonden dan de fles. Deze vier vrouwen ontmoeten elkaar bij toeval op het strand van Shelly Bay, en vormen een zwemclub. Daarmee ontstaat een vriendschap die hun levens verandert.

€ 20,- | Ook verkrijgbaar als e-book


reis mee in boek  runyan

Aime K. Runyan – Stemmen aan het front

December 1917. Terwijl Europa in brand staat, wordt in Philadelphia de 24-jarige Ruby Wagner geacht zich uitsluitend te richten op haar aankomende societyhuwelijk. Maar Ruby besluit zich aan te melden bij de verbindingsdienst van het Amerikaanse leger – de vrouwen die aan het front de telefoonlijnen bedienen. Als vrouwen in het leger worden zij en haar collega’s continu gekleineerd en onderschat, maar hun werk is van levensbelang. Als Ruby de hospik Andrew Carrigan leert kennen, bloeit er al snel meer op – maar dat dwingt Ruby tot een keuze tussen haar comfortabele oude leven, of een onzekere toekomst…

€ 20,- | Ook verkrijgbaar als e-book


Erica James – Brieven van vroeger

reis mee in boek  james

Engeland, 1962. Romily Devereux is al ruim twintig jaar de spil van de familie, en ze doet haar best iedereen bij elkaar te houden, maar dat is niet altijd makkelijk. Vooral niet nu een nieuwe generatie volwassen is en volwassen fouten maakt: onbeantwoorde liefdes, mislukte relaties, en geheimen uit het verleden die nu hun tol eisen. In deze roerige tijden is Romily de steun en toeverlaat voor iedereen. Dus als zij zelf een kans krijgt op nieuw geluk, staat ze voor een keuze: kiest ze voor haar familie, of voor zichzelf?

€ 20,- | Ook verkrijgbaar als e-book en audiobook


Jojo Moyes – De sterrengever

Kentucky, 1937. Wanneer Alice hoort dat de bibliotheek vrouwen zoekt om te paard afgelegen huizen te bezoeken met boeken, besluit ze zich aan te melden. Ze is een prima ruiter, en dit biedt haar een ontsnapping uit het benauwende huis van haar man en schoonvader. Onder leiding van de vrijgevochten Marge vormen vijf vrouwen al snel een hechte groep, maar hun vriendschap wordt op de proef gesteld als een deel van het dorp én de wet zich tegen hen keren…

€ 12,99 | Ook verkrijgbaar als e-book en audiobook


En? Welk boek komt er bovenaan jouw lijstje?
Laat het ons weten op Instagram en Facebook!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven