Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Onze nieuwe najaarscatalogus staat online!

23 juni 2021

De zomer is nu echt begonnen. Wij zijn echter al druk bezig met de boeken die dit najaar verschijnen. En dan is het feest, want De Fontein bestaat 75 jaar! De komende tijd gaan we dit jubileum volop vieren met leuke acties, en vooral met prachtige nieuwe boeken. We hebben alvast een aantal highlights voor je op een rijtje gezet!

najaar 2021

Ga je mee op roadtrip met Beth O’Leary? De roadtrip is een heerlijke feelgoodroman. Peter James jaagt je de stuipen op het lijf in zijn nieuwe thriller Ik volg jou. En R.J. Ellory’s Een teken van leven is een fantastische spionagethriller in de traditie van John le Carré. In november verschijnt China: een nieuwe epische roman van Edward Rutherfurd. En in De ontsnappingskunstenaar vertelt Sue Smethurst het uitzonderlijke verhaal van een Joods gezin dat dankzij het circus weet te ontsnappen aan de nazi’s. Begin 2022 is het wéér feest: dan verschijnt het 90e deel in de beroemde Baantjer-reeks!

Tijdens Halloween kunnen we lekker griezelen van Grappige griezels van Jeff Kinney, het derde deel in de grappige serie Het leven van een allerbeste vriend. Perfect voor alle Loser-fans! Mel Wallis de Vries komt weer met een megaspannende jeugdthriller. Ga nooit naar buiten, vertel altijd de waarheid en zorg dat je in leven blijft... Kansloos, voor lezers vanaf 13 jaar, ligt vanaf eind oktober in de boekhandel. Naast ons eigen jubileum vieren we ook het feit dat Het oneindige verhaal al 40 jaar in druk is. Deze onvergetelijke klassieker brengen we opnieuw uit als prachtige jubileumeditie! En heb je na de lockdown zin in een tripje naar Parijs? Ga dan mee met Mila in Oh la la Mila van Niki Smit!

najaar 2021

Benieuwd welke boeken er nog meer in het najaar van 2021 verschijnen?

Laat je ons weten op welke boeken jij niet kunt wachten? Dat kan via Facebook en Instagram, vergeet ons niet te taggen of #uitgeverijdefontein te gebruiken!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven