Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Nieuw: Suzanna’s wereld

25 maart 2020

Een nieuw boek van Jojo Moyes is altijd goed nieuws! Begin deze maand verscheen Suzanna’s wereld. Dit is technisch niet helemaal een nieuw boek, maar een ouder boek (Passie en parelmoer) in een nieuw jasje en met een nieuwe titel. Het kan dus zijn dat het verhaal je bekend voorkomt als je Jojo Moyes al wat langer volgt. Maar voor heel veel lezers is dit toch een nieuwe Moyes, omdat ze haar boeken pas hebben ontdekt na Voor jou en de verfilming Me Before You.

Suzanna's wereld Jojo Moyes cover

Waar gaat het over?

Suzanna gaat gebukt onder familieproblemen. Haar moeder, de ooit zo stralende socialite Athene Forster, had de wereld aan haar voeten liggen tot een schandaal haar reputatie te gronde richtte. Als haar dochter achtervolgt dat schandaal Suzanna nog steeds.
De enige plek waar Suzanna zich thuis voelt is het Peacock Emporium, het kleine curiosawinkeltje annex café, dat ze als bouwval kocht en heeft opgeknapt. De plek trekt al snel allerlei mensen aan voor een espresso en een praatje. Ook Alejandro, op de vlucht voor zijn herinneringen aan Argentinië, komt steeds vaker langs.
Als Suzanna door een tragische gebeurtenis haar verleden onder ogen moet zien, realiseert ze zich dat de sleutel tot haar geluk misschien wel dichterbij is dan ze denkt.
464 pagina’s | € 12,50 | ISBN 9789026141683

Je kunt deze prachtige roman direct bestellen bij onze webshop Boekenwereld.com, je betaalt dan geen verzendkosten als je gebruik maakt van de kortingscode #ikleesthuis.

Wil je liever eerste een fragment lezen? Dat kan natuurlijk ook!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven