Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Het perfecte boek voor deze zomer!

17 juni 2020

Jane Fallon - Even tussen ons

Ik vraag me af, zoals ik me de afgelopen tijd wel vaker afvraag, hoe goed ik al deze mensen eigenlijk ken. Ik zit de hele dag met hen op kantoor – en het is nu een gezellige boel, bij ons – maar wat weet ik nu écht van hen?

Even tussen ons, de nieuwe feelgoodroman van Jane Fallon, is weer heerlijk scherp, vilein en herkenbaar! Het perfecte zomerboek voor in de tuin, op je balkon of in je hangmat.

 

Even tussen ons - Jane Fallon

Holly heeft een ontzettend leuke baan, in een goed team, en haar beste vriendin aan het bureau tegenover haar. Holly en Roz delen een kantoor, hetzelfde gevoel voor humor en al hun geheimen. Maar als Holly een promotie aangeboden krijgt, lijkt het wel alsof niet iedereen zo blij voor haar is als ze had verwacht. Als er vervolgens allemaal dingen misgaan – eerst kleine dingetjes, maar het gaat van kwaad tot erger – komt Holly tot het besef dat iemand van haar collega’s haar nieuwe baan probeert te saboteren. En opeens beginnen haar allerlei dingen op te vallen die niet helemaal kloppen.

Hoeveel van Roz’ verhalen over haar picture perfect-leven zijn er eigenlijk echt waar? Waarom is hun collega Juliet zo vijandig? En wat steekt er achter de opeens zo koele houding van hun baas?

Je ziet je collega’s elke dag, en je denkt dat je ze kunt vertrouwen – maar zijn je geheimen bij hen wel in goede handen…?

 
 

Even tussen ons | Jane Fallon | ISBN 9789026149726 | € 20,-
Ook verkrijgbaar als e-book en audioboek

 

‘Jane Fallon weet als geen ander de verhalen achter een verzuurde vriendschap tot leven te brengen. Je legt het niet weg tot het uit is.’ – Sunday Mirror

‘Jane Fallon flikt het weer: dit boek boeit, schuurt, is grappig en ontroerend, maar bovenal schitterend geschreven.’ – Daily Mail

 

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven