Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Ga mee terug in de tijd en laat je meeslepen!

6 maart 2019

Lees de prachtige verhalen van Diney Costeloe, Joanna Goodman, Erica James en Sarah Lark

We stellen graag een paar geweldige auteurs aan je voor. Van sommigen heb je misschien al eens gehoord en zelfs iets gelezen, van anderen nog niet. Hun boeken zijn heel verschillend, maar wat deze auteurs allemaal ontzéttend goed kunnen is sterke personages neerzetten van wie je echt gaat houden. Ze weten je feilloos hun verhaal in te trekken en laten je aan het einde van het boek zuchtend – met misschien een paar zakdoekjes naast je – achter.

Wil je van deze fijne historische romans een stukje lezen? Schrijf je dan in voor onze roman-nieuwsbrief, dan ontvang je een gratis e-bundel met eerste hoofdstukken!

Costeloe Familie op de vlucht

Diney CosteloeFamilie op de vlucht

Duitsland, 1937. Een Joods gezin – vader Kurt, moeder Ruth en hun vier kinderen Laura, Inge, en de tweeling Hans en Peter – is het slachtoffer van steeds verdergaande discriminatie en bedreigingen. Als Kurt wordt opgepakt, moet Ruth met de kinderen vluchten. Maar waar kunnen ze heen, waar zijn ze nog veilig?

Reeds verschenen – € 19,99

Goodman - Het huis voor ongewenste meisjes

Joanna Goodman Het huis voor ongewenste meisjes

Een schitterende roman die je diep raakt. Dit is het verhaal van een moeder en een dochter die moeten vechten om zichzelf, en elkaar, terug te vinden.

Reeds verschenen – € 19,99 

James Het Grote Huis

Erica JamesHet grote huis

Zomer, 1939. Thrillerschrijfster Romily Temple keert na een promotietour terug naar haar kersverse echtgenoot Jack. Als Jack levensbedreigend ziek blijkt, wordt de hele familie bijeengeroepen. Ze verblijven samen in het grote huis, dat niet groot genoeg is voor alle ego’s, ruzies en familiegeheimen…

Reeds verschenen – € 19,99

Sarah LarkDe tijd van de vuurbloemen

Het is 1837 en Ida arriveert in Nieuw-Zeeland op zoek naar een nieuw leven. Cat is er opgegroeid en wil haar leven juist ontvluchten…

Reeds verschenen – € 24,99

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven