Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Ga mee op onderzoek met Tuesday Mooney!

23 februari 2022

Tuesday Mooney gaat in het zwart van Kate Racculia is verschenen! In dit grappige, vrolijke en slimme boek ga je mee op een speurtocht door Boston en naar het verleden van Tuesday Mooney zelf. Een sprankelend en levendig verhaal over avontuur, familie, liefde, vriendschap, de dood en levensveranderende uitdagingen. Het is een heerlijk grappige ode aan de verbeelding, een perfect boek voor puzzelaars, sensatiezoekers, wanderers, en iedereen die even wil ontsnappen aan het gewone leven! 


Tuesday Mooney gaat in het zwart - Kate Racculia

Tuesday Mooney is prima tevreden met haar leven: haar tijd besteedt ze liever aan puzzels dan aan mensen. Als de excentrieke miljardair Vincent Pryce overlijdt en Tuesday hoort dat hij zijn geld nalaat aan de eerste persoon die zijn speurtocht tot een goed einde brengt, gaat Tuesday de uitdaging aan.

Maar al snel begint Tuesday zich af te vragen of ze deze intrigerende speurtocht wel tot een goed einde zal brengen. Want om de puzzels van Vincent Pryce op te kunnen lossen, moet ze eerst het raadsel van haar eigen verleden onder ogen zien…

Tuesday Mooney gaat in het zwart | Kate Racculia
ISBN 9789026155888 | € 20,- | ook verkrijgbaar als e-book

Via deze knop bestel en reken je af bij onze webshop Boekenwereld.com. Je kunt Tuesday Mooney gaat in het zwart natuurlijk ook bestellen bij jouw favoriete boekhandel.


Wie is Tuesday?
Tuesday Mooney is de hoofdpersoon in het boek van Kate Racculia: Tuesday Mooney gaat in het zwart. Tuesday is een loner, maar dat vindt ze helemaal prima, zo kan ze helemaal zichzelf zijn. Tuesday houdt niet zo van socializen en besteedt veel van haar tijd aan het kijken naar oude dvd’s van Twin Peaks en The X-Files. Ze is de zus die Wednesday Addams nooit gehad heeft.

Abby Hobbes
Tuesday had vroeger een beste vriendin: Abby Hobbes. Tuesday en Abby maakten samen stiekeme nachtelijke uitstapjes waarbij ze omringd door kaarsen een ouija-bord probeerden te gebruiken, ze geloofden in heksen en allerlei andere bovennatuurlijke verschijnselen. Op een dag raakt Abby vermist. Tuesday blijft achter, gebroken en met een groot schuldgevoel. De vermissing van haar beste vriendin zorgt voor een ingebouwde angst om dicht bij anderen te komen, en een onvermogen om te vertrouwen.

Op jacht naar de schat
Tuesday houdt van puzzelen en speuren en als Vincent Pryce, de meest excentrieke miljardair van Boston, sterft en een epische schattenjacht door de stad achterlaat, kan ze niet anders dan de aanwijzingen volgen en ervoor gaan! Dit doet ze niet alleen, ze wordt geholpen door haar vriend Dex, haar puberbuurmeisje Dorry en de erg knappe, jonge miljonairszoon Nathaniel.


Ben jij benieuwd naar dit heerlijke boek? Laat het ons weten op Facebook en Instagram!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven