Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Een onweerstaanbaar mysterie in de spannende roman van Joanna Goodman

9 juni 2020

Na haar succesvolle debuut Het huis voor ongewenste meisjes is Joanna Goodman terug met een spannende roman. In De school voor afgeschreven kinderen is Kersti vastbesloten de waarheid te achterhalen over de dodelijke val van haar beste vriendin.

 

Een lekker leesboek (met een verrassende ontknoping) over een fijne elitaire wereld en een geheim genootschap.’ – VN Thrillergids

 

Dankzij een studiebeurs kan Kersti naar een prestigieuze kostschool waar de rich and famous hun kinderen heen sturen omdat ze hun ouders in de weg lopen. Daar raakt Kersti bevriend met de populaire Cressida. Als Cressida van een balkon valt – springt? geduwd wordt? – stopt de school de affaire in de doofpot. Schandalen kosten immers geld, en de ouders van deze scholieren willen niet lastiggevallen worden.

Twintig jaar later organiseert de school een reünie en nodigt bestsellerauteur Kersti uit als gastspreker. Kersti grijpt deze kans aan om de waarheid over Cressida’s val te achterhalen. Waarom was Cressida zo geobsedeerd door de geruchten en verhalen over een geheim genootschap op deze school? Waarom kan Kersti dit niet loslaten? En hoeveel is ze bereid op het spel te zetten in haar zoektocht naar antwoorden?

 

Deze pageturner voor de lezers van De verborgen geschiedenis van Donna Tartt en Het feest van Elizabeth Day, is verkrijgbaar als paperback, e-book en te luisteren als audioboek.

Je bestelt en rekent af bij onze webshop Boekenwereld.
De school voor afgeschreven kinderen | Joanna Goodman
ISBN paperback: 9789026144141 | € 19,99
ISBN e-book: 9789026144158 | € 12,99

 

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven