Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Drie romans om naar uit te kijken dit voorjaar!

13 november 2019

Het najaar is nog niet voorbij, maar wij hebben al zin in het voorjaar! Vandaar dat we vooruitblikken op drie mooie romans die dit voorjaar zullen verschijnen.

voorplat 150dpi RGB Jones FamousIndringend!
Neem een kijkje achter de schermen van de entertainmentbusiness met deze feelgoodroman! In februari verschijnt Famous van Amy Jones, over girlpower, roem en de kracht van vriendschap.

Ava en Mags zijn het zat dat anderen in de muziekwereld bepalen hoe ze hun leven moeten leiden. Hun onverwachte vriendschap geeft hen de kans terug te claimen wat ze allang kwijt zijn: de regie over hun eigen leven.

        

 

 voorplat 150 dpi rgb Lark De geheimen van het winterhuis

Hartverwarmend!
Een zoektocht naar waarheid over haar afkomt, een tragisch liefdesverhaal en een groot familiegeheim… Dit is een meeslepende roman over drie vrouwen in drie verschillende landen, die op zoek gaan naar de betekenis van familie. De geheimen van het winterhuis van Sarah Lark verschijnt in februari.

Sarah Lark heeft internationaal groot succes geboekt met haar romans. Wereldwijd werden al ruim 4 miljoen exemplaren van haar boeken verkocht! Kan je niet wachten tot februari? Begin dan met een van haar andere boeken!

     

 

 VP-RGB KEALEY_Vrijheid-Bloedstollend!
Dit jaar vieren we 75 jaar vrijheid! Eind maart verschijnt dit bijzondere boek, gebaseerd op historische feiten.

Nancy Wake is de meest onderscheiden vrouwelijke verzetsheld ter wereld. Ze overleed in 2011 op 98-jarige leeftijd. Getraind als superspion die kon schieten, parachutespringen en explosieven kon maken, stond ze tijdens de Tweede Wereldoorlog onder de bijnaam ‘De witte muis’ op de Most Wanted-lijst van Gestapo.
Nancy Wake was een van de leidende figuren bij operatie D-day.

De roman Vrijheid vertelt het spannende verhaal van haar leven en daden.

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven