Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Deze boeken wil je niet missen deze zomer!

17 mei 2021

Jullie hebben onze nieuwe catalogus natuurlijk al even door kunnen bladeren en wauw, wat verschijnen er toch een hoop prachtige boeken deze zomer! Met welk boek moet je nou beginnen?

Geen zorgen: hieronder vind je de boeken waar wij het meest naar uitkijken. Zo weet je precies welke boeken je echt niet mag missen. We kunnen niet wachten tot ze in de winkels liggen!


gegijzeld

Claudia van der Werf, redacteur:
Stoelriemen vast, het wordt een bewogen vlucht…
Je denkt weer te willen vliegen deze zomer, lekker naar warme oorden nu het misschien weer kan…? Lees Gegijzeld en dan spreek ik je nog wel…

De eerste non-stop vlucht van Londen naar Sydney, is een prestigieuze vlucht met aan boord talloze journalisten, bloggers en VIPs die allemaal verslag zullen doen van deze historische vlucht. Dan krijgt stewardess Mina een briefje in handen: Volg onze instructies, dan zal je dochter blijven leven.
Het vliegtuig is gekaapt en Mina staat voor een duivels dilemma want het leven van honderden passagiers ligt in haar handen. Maar ook dat van haar dochtertje. En de kapers blijken meer van haar privéleven te weten dan haar lief is…
Wat mij betreft is Gegijzeld dé aanrader voor deze zomer!’

Gegijzeld van Clare Mackintosh verschijnt 22 juni!


De staf van de farao's

Joris van de Leur, uitgever:
‘Zijn zij piraten…?
Zijn zij detectives…?
Nee, zij zijn piraatdetectives!

In de traditie van Sherlock Holmes verschijnt deel 1 in de nieuwe kinderboekenserie Scheurbuik Stormsz: De staf van de farao’s.
Storm is een wees uit Baskerdorp. Hij wordt scheepsjongen op het schip De Bloedhond. Eenmaal aan boord ziet hij dat het een piratenschip is, maar pas wanneer het schip echt uitvaart ontdekt Storm dat De Bloedhond een detectiveschip is; de bemanning bestaat uit de knapste piraatdetectives. Zij lossen mysteries van De Zeven Zeeën op. In het kraaiennest ontmoet Storm het meisje Ross; zij helpt hem te overleven op het schip. Storm en Ross’ eerste missie: een vervloekte oude schat en de Egyptische Farao Toet terugvinden. Zijn zij slimmer dan de allerslimste piraten?
Spanning en humor, een geniale combinatie van twee genres…’

De staf van de farao’s van Derek Keilty verschijnt 18 augustus!


Graag gedaan, Noni Blake

Sabrina Verbeek, redacteur:
‘Noni Blake is iemand die je graag als buurvrouw of vriendin zou willen hebben: spontaan, lekker gek, en onder alle uitbundigheid gewoon heel líéf.
Noni is halverwege de dertig en alweer anderhalf jaar single, sinds haar negenjarige relatie met Joan stuk is gelopen. Daten, liefde en seks hebben al die tijd op een laag – zeg maar ijskoud – pitje gestaan. Het is tijd om het roer om te gooien, en wat volgt is een chaotische, vrolijke, aangrijpende, sexy en liefdevolle reis van Australië naar Europa, waar ze nieuwe mensen ontmoet en vooral zichzelf beter leert kennen. En ze loopt de sexy tatoeëerder Beau tegen het lijf, waar ze als een blok voor valt. Maar daar komt onmiddellijk haar oude valkuil om de hoek kijken: opnieuw dreigt ze zichzelf weg te cijferen voor een relatie, en dat was juist níét de bedoeling. Bovendien moet ze eerst eindelijk aan zichzelf toegeven waaróm haar relatie met Joan stuk was gelopen, voor ze verder kan gaan.

Een heerlijke zomerroman, die grappig en ontroerend tegelijk is. Noni is een heerlijk persoon om mee op vakantie te gaan!’

Graag gedaan, Noni Blake van Claire Christian verschijnt 13 juli!


Bureau speurneus

Maartje Beukers, redacteur:
‘Ik heb net het manuscript van Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de boekenmaffia in één ruk uitgelezen. Dit is het eerste deel in een nieuwe serie van Jozua Douglas en ik beloof jullie: het is gewéldig.

Een nieuwe serie, maar tegelijkertijd voelt het ook vertrouwd, omdat we de personages Lev de Bruin en zijn vader al kennen uit De verschrikkelijke badmeester. Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de boekenmaffia is net zo humoristisch en avontuurlijk als de andere boeken van Jozua. En het is weer zó beeldend geschreven, dat je alles gewoon voor je ogen ziet gebeuren! Geert Gratama maakt fijn veel illustraties voor dit nieuwe boek en als ik zie hoe mooi het omslag al is dan kan ik eerlijk gezegd bijna niet wachten op de rest…’

Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de boekenmaffia van Jozua Douglas verschijnt 7 september!


Laat je ons weten op welke boeken jij niet kunt wachten? Dat kan via Facebook en Instagram, vergeet ons niet te taggen of #uitgeverijdefontein te gebruiken!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven