Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Ga je mee op roadtrip in deze hartverwarmende feelgoodroman?

20 september 2021

Heb je zin in een heerlijke roman? Dan hebben we de perfecte leestip voor je: De roadtrip van Beth O’Leary! In De roadtrip hebben de zussen Addie en Deb na een kleine botsing op weg naar een bruiloft ineens drie nieuwe ongewenste passagiers, waaronder Addie’s ex-vriend… Een warm, romantisch verhaal die je met een constante glimlach op je gezicht leest en je nog lang bijblijft nadat je het boek dichtgeslagen hebt.

Beth O'Leary

‘Ik schrijf warme, romantische verhalen – ideale boeken voor als je eigenlijk gewoon een knuffel nodig hebt.’

– Beth O’Leary

De roadtrip

Addie en haar zus Deb zijn voorbereid op een epic roadtrip van het zuiden van Engeland, waar ze wonen, naar een bruiloft in Schotland. Snacks, playlist, route: alles ligt klaar.
Eén kleine botsing later, en hun Mini heeft opeens drie extra passagiers: Dylan, Addie’s ex-vriend; zijn beste vriend Max, die meer issues heeft dan een gemiddeld weekblad; en de onbekende Rodney, die niemand eigenlijk kent maar die ook een lift naar de bruiloft nodig had.
Wat zal het eerder begeven, de auto of de gespannen vrede tussen de passagiers?

De roadtrip | Beth O’Leary | ISBN 9789026157257 |
€ 20,- | ook als e-book en audioboek

Via deze knop bestel en reken je af bij onze webshop Boekenwereld.com. Je kunt De roadtrip natuurlijk ook bestellen bij jouw favoriete boekhandel.

Luister naar de ultieme roadtrip-playlist!


Lees ook de andere boeken van Beth O’Leary!

Veel liefs

Veel liefs

Tiffy en Leon delen een flat zonder dat ze elkaar ooit hebben gezien. Zij werkt overdag, hij ’s nachts, en ze communiceren via geeltjes. Hoe goed kun je iemand leren kennen die je nooit hebt ontmoet?

Tot snel!

Tot snel!

Leena voelt zich te jong om al zo vastgeroest te zitten. Eileen voelt zich te oud om opnieuw te beginnen. Het perfecte moment om de boel eens flink op te schudden…


‘De perfecte combinatie van humor, romantiek en diepgang.’

– Hebban

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven