Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Boekenweek! Onze tips voor jou…

26 mei 2021

Dit jaar vindt de Boekenweek door corona een stuk later in het jaar plaats, maar nu is het bijna zo ver. Van 29 mei tot en met zondag 6 juni is het feest in de boekhandel! We hebben onze beste, mooiste en spannendste boekentips voor de Boekenweek voor je op een rijtje gezet. Als je jouw favoriet gevonden hebt, kun je het met de bestelknop direct bij onze webshop Boekenwereld bestellen. Ook in onze webshop krijg je het Boekenweekgeschenk bij besteding van ten minste € 15,- aan Nederlandstalige boeken. Natuurlijk kun je ook naar je favoriete boekhandel gaan, ze zijn weer open en het is feest, dus ze zien je graag weer in de winkel verschijnen!

Boekenweek 2021: Tweestrijd
Hanna Bervoets schreef dit jaar het Boekenweekgeschenk Wat wij zagen. Het Boekenweekessay werd geschreven door Roxane van Iperen. Haar essay, De genocidefax, is tijdens de Boekenweek verkrijgbaar voor € 3,75. Het thema voor de Boekenweek is Tweestrijd.

Onze Boekenweek-tips!

Boekenweek Norman
Julietta Henderson
De goede grap van Norman Foreman
€ 20,-

De wereld van de 12-jarige Norman stort in na de dood van zijn beste vriend. Zijn moeder neemt hem mee op een roadtrip, die Norman ook gebruikt om op zoek te gaan naar zijn vader die hij niet kent.

Boekenweek Green
Sophie Green
De zwemclub van Shelly Bay
€ 20,-

Theresa, Marie, Leanne en Elaine lijken niets met elkaar gemeen te hebben tot ze elkaar elke ochtend tegenkomen op het strand waar ze zwemmen. Het begin van een onverbrekelijke vriendschap.

R.J. Ellory
Een stil geloof in engelen
€ 15,-

Vijftig jaar na de eerste moord op een aantal meisjes uit zijn dorp gaat Joseph, op zoek naar de dader, de confrontatie aan met datgene wat hem zijn hele leven achtervolgd heeft.

Boekenweek Spain
Jo Spain
Zes duistere redenen
€ 18,99

Tijdens een reünie van zes broers en zussen op een zeiljacht, wordt hun vader overboord geduwd. Alle zes zijn kinderen hebben zo hun eigen motief om hun vader dood te wensen…

Tot snel!
Beth O’Leary
Tot snel!
€ 19,99

Leena voelt zich te jong om al zo vastgeroest te zitten. Eileen voelt zich te oud om opnieuw te beginnen. Het perfecte moment om de boel eens flink op te schudden…

Boekenweek Dean
Ellie Dean
Een nieuw begin
€ 19,99

Engeland, 1939. De 16-jarige Sally en haar kleine broertje Ernie worden geëvacueerd naar het platteland. Daar moeten ze een nieuw leven opbouwen terwijl om hen heen de oorlog woedt.

De sterrengever
Jojo Moyes
De sterrengever
€ 12,99

Kentucky, 1937. Vijf vrouwen gaan aan de slag bij de bibliotheek te paard, en daarmee ontstaat een vriendschap die hun levens zal veranderen. ‘Haar beste boek tot nu toe!’ – Bookseller

Het achtste boek
Alex Pavesi
Het achtste boek
€ 20,-

Dertig jaar geleden schreef Grant McAllister de thriller The White Murders. Een jonge redacteur komt erachter dat de verhalen hints bevatten naar een onopgeloste moord.

Voor welk boek ga jij?
Alvast veel Boekenweek-leesplezier!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven