Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Het beste boek voor bij het zwembad!

6 augustus 2018

Het beste boek voor bij het zwembad deze zomer? Het is moeilijk om er één uit te kiezen, maar als het dan toch moet, dan kiest collega Ester van Lierop voor Mijn zoete wraak van Jane Fallon.

mijn zoete wraak

‘Wat een heerlijk boek! Grappig, scherp, feelgood, echt een perfect zomerboek! Dikke aanrader voor bij het zwembad!’ aldus Ester.

In Mijn zoete wraak heeft Paula ontdekt dat haar man vreemdgaat, ze confronteert hem niet, maar besluit wraak te nemen door de beste versie van zichzelf te worden en hem daarna, als hij weer totaal voor haar valt, te dumpen. Ze gaat o.a. sporten en gezond eten…⠀

“Vandaag ben ik voor mijn gevoel uren bezig met het bakken van twee ladingen brownies. De ene lading is een hartaanval op een bordje, vergeven van de boter en suiker, en de ander is een of ander raar mengsel van cannellinibonen, kokosbloem, zoetstof en cacaopoeder. Ik heb het recept van een hyperactieve YouTuber die allerlei ideeën voor gezonde toetjes heeft gepost. Op weg naar de bushalte kom ik dagelijks langs de ecosupermarkt (al was ik er nog nooit naar binnen geweest), dus daar had ik alles gekocht was ik nodig had. Joost mag weten waar het naar smaakt, maar er zitten maar vijfenveertig calorieën in een brownie. De baksels zien er precies hetzelfde uit. Als je het niet wist, zou je het verschil niet zien. Straks neem ik zelf een superfoodbrownie, en krijgt Robert er zogenaamd ook zo eentje, terwijl hij eigenlijk de versie met maar liefst driehonderd calorieën per stuk krijgt.”uit: Mijn zoete wraak, Jane Fallon⠀

Wraak is zoet. Toch?⠀

Klinkt dit als een fijn zomerboek voor jou? Ga dan naar je favoriete boekhandel of bestel direct jouw exemplaar bij onze eigen webwinkel Boekenwereld.com.

Hier kun je een leesfragment bekijken.

Fijne zomer!

Mijn zoete wraak - zwembad

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven