Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
 • Tik Tok

5 redenen om nu te beginnen in ‘Voor jou’!

14 augustus 2018

Stel, je hebt Voor jou van Jojo Moyes nog niet gelezen (lucky you)…
Dan hebben we hieronder 5 redenen voor je op een rij gezet om deze geweldige roman nu dan echt op te pakken, je agenda te blokken en te beginnen!

Eerst even waar Voor jou over gaat:

Voor jou 3D

Louisa’s wereld is klein. Ze werkt in een café om de hoek en woont nog bij haar ouders, en hoewel ze ergens wel weet dat haar vriend Patrick niet de liefde van haar leven is, passen ze goed genoeg bij elkaar. Lekker overzichtelijk.
Wills wereld is ook klein. Vroeger had hij alles wat hij zich kon wensen – een goede baan, avontuurlijke vakanties, een mooie vriendin – maar door een ongeluk zit hij in een rolstoel, verlamd vanaf zijn nek. Door de chronische pijn en zijn wanhoop ziet hij maar één uitweg.
Wanneer Louisa haar baan kwijtraakt, gaat ze aan de slag als Wills verzorger, en het duurt niet lang voor de tegenpolen botsen. Als ze ontdekt wat Will voor ogen heeft, besluit Louisa alles op alles te zetten om hem van gedachten te doen veranderen. Maar hoe overtuig je iemand dat er nog zo veel avonturen te beleven zijn, als je zelf de wereld niet durft te ontdekken?

 1. Louisa Clark
  Haar kledingstijl is uniek, haar gevoel voor humor is geweldig, ze is herkenbaar onhandig en komt in de meest bizarre situaties terecht. We LOVE Lou!
 2. Will Traynor
  Hij lijkt in eerste instantie een ongevoelige eikel, maar achter die tough boy buitenkant zit een marshmallow softie. En zijn tattoo is awesome!
 3. Louisa’s wereld
  Moyes beschrijft het stadje, het plaatselijke kasteel, het cafeetje waar Lou aan het begin van het verhaal werkt allemaal zo levendig, je ziet het echt voor je. Ook de beschrijvingen van de familie zijn fantastisch.
 4. Schrijfstijl van Jojo Moyes
  Welk verhaal Jojo ook schrijft, ze sleept je mee rechtstreeks de levens in van deze mensen tot je haast gelooft dat het echt je vrienden zijn en je zo de telefoon wil pakken om ze te vertellen hoe je dag was.
 5. Emotionele achtbaan
  Lachen, huilen (zakdoeken!!), leedvermaak, plaatsvervangende schaamte, grinniken, heen en weer geslingerd worden tussen hoop en vrees…

Kortom… Lees dit boek!

Loop naar je plaatselijke boekhandel, haal dit heerlijke boek in huis en de rest van jouw zomer kan niet meer stuk! Je kunt het boek ook bij onze eigen webshop bestellen.

Oh ja, nog even een waarschuwing… Als je dit boek uit hebt, wil je meer…
En dat kan gelukkig! In Een leven na jou en Voor mij gaat het verhaal van Lou verder…

Wist je dat Voor jou verfilmd is? 
Voor jou is verfilmd als Me Before You met de ongeëvenaarde Emilia Clark (bekend van o.a. The Game of Thrones) en Sam Claflin (bekend van o.a. The Hungergames) in de hoofdrollen. Een heerlijke film die dicht bij het boek gebleven is. Wel eerst het boek lezen en dan de film kijken!

Veel leesplezier!

20180711_143819

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven