Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Peter R. de Vries overleden

15 juli 2021

Het overlijden van Peter R. de Vries vandaag is diep triest en een verdrietige wending na de afschuwelijke aanslag van 6 juli j.l.

Bij De Fontein kenden we Peter als een kundige en loyale auteur, en een betrokken en vriendelijke man. We wensen de nabestaanden heel veel sterkte in deze verdrietige en zware periode.

Peter R. de Vries

Peter R. de Vries was Nederlands bekendste misdaadjournalist. Hij schreef honderden onthullende reportages en verscheidene boeken. De ontvoering van Alfred Heineken is veruit zijn bekendste boek. Nooit eerder kreeg de lezer zo uitvoerig inzage in het leven en de werkwijze van criminelen van dit kaliber. Het boek is inmiddels al in zijn 29ste druk, en ook digitaal beschikbaar.

Op tv presenteerde Peter R. jarenlang het spraakmakende misdaadprogramma Peter R. de Vries, misdaadverslaggever. De afgelopen jaren was hij bij een groot aantal zaken betrokken, en zorgde hij niet alleen voor doorbraken in deze zaken, maar was hij ook steun en toeverlaat van de familie.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.