Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Zin in iets anders? Lees een graphic novel!

29 mei 2018

Lezen jouw kinderen niet zoveel? Vinden ze elk boek maar saai? Geef ze eens een graphic novel! Met de allerleukste illustraties lezen deze boeken als een trein en voor je het weet zijn ze verslaafd. Benieuwd? Hieronder zetten we de nieuwste series op een rij.

graphic novel monsterallergie


Griezelkomedie 7+
De animatieserie Monsterallergie werd lange tijd uitgezonden op televisie, en is gebaseerd op een graphicnovelserie van Francesco Artibani en Katja Centomo. Monsterallergie gaat over de avonturen van Evi en haar rare buurjongen Dex. Dex is namelijk allergisch voor alles, en hij ziet ook nog monsters! Deze supergrappige griezelkomedie zit vol actie én goede taalgrappen. Perfect voor de taalontwikkeling en het vergroten van de woordenschat dus.

graphic novels max kruimel, brugpieper en wegwezen

Nieuw series voor fans van Dagboek van een muts 9+
Schrijfster van Dagboek van een muts, Rachel Renée Russell is met een nieuwe serie begonnen. De avonturen van Max Kruimel is een hilarische serie voor jongens én meiden vanaf tien jaar!

Deze zomer verschijnt ook het eerste deel in de serie Brugpieper. Geheimen uit het kluisje van broer en zus Jennifer L. Holm en Matthew Holm. In Eerste jaar, draaien maar! probeert Pippa regisseur te worden, en dat gaat niet altijd even goed. Een gegarandeerd succes voor muts-  en Loser-fans.

Bovendien verschijnt op 5 juni deel 12 van Het leven van een Loser, en dat is grappiger dan ooit! In Wegwezen, gaat de familie Botermans eindelijk op vakantie. Het perfecte vakantieboek dus voor lezers vanaf 9 jaar.

Nog niet begonnen aan Het leven van een loser? Pak je kans! Het eerste deel in de serie Het leven van een Loser is nu te koop voor maar € 5,-!

[button link=”” color=”orange”]Bestel hem snel[/button]

graphic novels niek de groot

Met Niek de Groot de zomer door 8+
De grappige serie Niek de Groot is al jaren populair onder lezers vanaf acht jaar. Binnenkort verschijnt er een nieuwe  graphic novel, volledig in kleur: Niek de Groot en zijn vrienden. Met deze verzameling aan grappige strips rollen jouw kinderen over de grond van het lachen!
Liever nóg actiever bezig? Niek de Groot het vakantieboek staat boordevol superleuke opdrachten.

[button link=”https://www.uitgeverijdefontein.nl/kinderboeken/?s=niek+de+groot” color=”orange”]Meer over Niek de Groot[/button]

Tip voor de kids
Neem een kijkje op graphic-novels.nl. Hier vind je niet alleen informatie over de boeken, maar bijvoorbeeld ook leuke filmpjes en tekentips. Actueel nieuws ontvangen? Schrijf je in voor de graphicnovelnieuwsbrief!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven