Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Twee nieuwe magische mysteries!

12 april 2022

Binnenkort komen er weer twee nieuwe magische mysteries uit! Op 20 april verschijnt De school op de rand van Sageland, een spannend avonturenverhaal van Heather Fawcett, die eerder het supertoffe Ember en de ijsdraken én Het eiland van verloren woorden schreef. Daarna kunnen we ons verheugen op De grote vossenjacht van Justyn Edwards, een boek dat helemaal in het teken staat van een gestolen goocheltruc. We kunnen bijna niet wachten! Jij ook niet? Lees dan snel meer over deze twee gave boeken!

Omslag De school op de rand van Sageland

Sinds haar tweelingbroer Winter verdween is alles anders voor Herfst, een 12-jarige monsterhoeder in dienst van Haardstede. Op die school leren jonge magiërs hoe ze het koninkrijk moeten verdedigen tegen de monsters in de Mildernis, maar Herfst waagt zich al iedere dag in dat verraderlijke woud, op zoek naar antwoorden. Dan krijgt ze bezoek van sterleerling Kai. Hij is voorbestemd om de Holle Draak te verslaan, de grootste dreiging uit de Mildernis. En Kai stelt een interessante ruil voor…

De school op de rand van Sageland is het ultieme boek voor lezers vanaf 10 jaar die van magie en avontuur houden! En natuurlijk voor alle fans van Nevermoor en Bovenwereld.

De school op de rand van Sageland verschijnt op 20 april.

Liz mag meedoen aan De grote vossenjacht, een tv-programma waarin de deelnemers kans maken op de nalatenschap van een wereldberoemde, raadselachtige illusionist: De Grote Vos.
Maar die prijs kan Liz niets schelen. Zij doet mee met een ander doel. De Vos heeft haar familie
kapotgemaakt. Hij heeft zijn succes te danken aan een truc die haar vader heeft uitgevonden. Liz is vastbesloten de truc terug te stelen en de Vos te ontmaskeren. Koste wat kost.

De grote vossenjacht is het magisch-mysterieuze debuut van Justyn Edwards, voor kinderen vanaf 9 jaar.

De grote vossenjacht verschijnt op 3 mei.

Banner Magische Mysteries

Over magische mysteries

Magische mysteries is een overkoepelende naam voor alle magische, spannende verhalen vol avontuur van Uitgeverij De Fontein! De boeken zijn perfect voor jongens en meiden die van dit genre houden. Binnen de magische mysteries vallen series, maar ook boeken die losstaand zijn te lezen. Ben je benieuwd naar alle boeken? Kijk dan snel hier.

Magische mysteries zijn te herkennen aan…

•Het magische mysterie-logo op de rug

•Opvallende sticker op het boek

•In elk boek zit een magische boekenlegger!

Heb je al eerder boeken van de serie Magische mysteries gelezen? We horen graag wat je ervan vond! Stuur ons een berichtje via Facebook of Instagram!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven