Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Je kunt weer stemmen voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury

7 maart 2018

stemmen kinderjury 2018

De stemlokalen voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2018 zijn officieel geopend! Tot en met 16 mei kun je stemmen op jouw favoriete boeken. Kun je wel wat hulp gebruiken? Wij hebben een aantal toptips voor je.

Costa Banana – Operatie Pisang van Jozua Douglas, want: dit boek zit vol knotsgekke avonturen. Wist je trouwens dat Jozua Douglas het Kinderboekenweekgeschenk 2018 schrijft?

Bovenwereld – Drakendal van Scarlett Thomas, want: dit boek zorgt ervoor dat je in een magische wereld terechtkomt.

Het leven van een Loser – Drie keer niks van Jeff Kinney, want: dit boek is zeker niet drie keer niks, maar drie] keer grappiger dan elk ander boek!

Dagboek van een muts – BFF’s voor even van Rachel Renée Russell, want: ieder meisje wordt gigavrolijk van de verhalen over blunderkoningin Nikki Maxwell.

Stemmen doe je via de website van de Nederlandse Kinderjury. Je ontvangt dan ook nog eens twee keer de krant van Kidsweek in de bus én jouw klas maakt kans op de Gouden Boekenbon. Reden genoeg om te stemmen dus!

De Prijs van de Nederlandse Kinderjury wordt uitgereikt op zondag 10 juni tijdens de Kinderboekenparade in en rondom het Kinderboekenmuseum in Den Haag.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven