Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Stem voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury!

20 mei 2019

Vanaf vandaag zijn de stemlokalen van de Prijs van de Nederlandse Kinderjury officieel geopend. Alle Nederlandse kinderen van 6 t/m 12 jaar mogen deze week stemmen op hun favoriete boek van het afgelopen jaar. Hebben jullie thuis een van deze boeken gelezen? Help ons dan door te stemmen!

Grappig avontuur (vanaf 7 jaar)
Keesie Kippenkop – De rioolridder is het eerste spannende en grappige avontuur in een nieuwe serie van Jozua Douglas, bekend van de serie Costa Banana. Vol gekke lijstjes en met vlotte illustraties van Hugo van Look, illustrator van Dolfje Weerwolfje.

Niek de Groot is terug! (vanaf 8 jaar)
Niek de Groot en zijn vrienden is een supergrappige bundel strips in de serie Niek de Groot van Lincoln Peirce. Niek vindt zichzelf geweldig, maar denken zijn vrienden daar ook zo over? Met dit boek rol je 224 pagina’s lang over de grond van het lachen met Niek, Frank en Teddy.

LOSER__VetKoel 155

Razendpopulair en supergrappig (vanaf 9 jaar)
Je kent ze vast wel, de megapopulaire series Dagboek van een muts en Het leven van een Loser. De leuke illustraties en de grappige Nikki en Bram maken deze boeken favoriet bij kinderen.
Liefdeskriebels van Rachel Renée Russell en Wegwezen en Jeff Kinney maken beide kans op de prijs en verdienen zeker een stem!

Wist je dat het nieuwe Loser-deel Vet koel 4 juni verschijnt? Reserveer alvast en heb het boek als eerste in huis!Spannende en grappige detectiveserie (vanaf 10 jaar)
Winston – Spion met snorharen van Frauke Scheunemann is het tweede deel in de spannende en humoristische detectiveserie Winston, voor liefhebbers van Minoes.

Meidenfavoriet (vanaf 10 jaar)
100% Coco Berlin is het vierde boek in de 100% Coco-serie van Niki Smit over modeblogger Coco. Niki Smit is al eerder genomineerd met haar boeken en won de prijs met 100% Coco.

Binnenkort verschijnt de film 100% Coco New York! Het vervolg op 100% Coco. Benieuwd? Lees hier meer!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven