Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Schoencadeautjes onder de € 10,-

8 november 2021

schoencadeautjes onder de 10 euro

Sinterklaas is weer bijna in het land en dat betekent: schoencadeautjes! Ben je nog op zoek naar schoencadeautjes? We hebben een aantal boeken met een fijn prijsje op een rij gezet.

Alle boeken zijn verkrijgbaar bij jouw lokale boekhandel of koop ze direct via onderstaande bestelknoppen bij onze eigen webshop Boekenwereld.com.

De giraffe, de peli en ik - Roald Dahl


De giraffe, de peli en ik – € 5,99
Een geweldig kinderboek van bestsellerauteur Roald Dahl, met prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake. En dat voor maar € 5,99! Wees er snel bij, want OP = OP.


vervloekt en kil

Kil & Vervloekt € 5,99 per stuk
Twee megaspannende korte verhalen van Mel Wallis de Vries, voor tieners vanaf 13 jaar!

Vervloekt
Drie meiden gaan een weekend naar een afgelegen huis in de Ardennen. Daar ontdekken ze dat er ooit vier meisjes hebben gelogeerd die bijna zijn vermoord…

Kil
Op een verlaten industrieterrein wordt het lichaam van een meisje gevonden. De politie staat voor een raadsel. Wat is er met haar gebeurd?

Liefs van de krijtjes

Liefs van de krijtjes – € 7,99
Prachtige spin-off van Zilveren Griffelwinnaar De krijtjes staken! Het perfecte cadeauboek voor iedereen van wie je houdt. Liefde bestaat in verschillende soorten. Dit boekje gaat over alle verschillende kleuren die liefde kan hebben. Alle kleuren van de liefde mogen er zijn!
De leesclub aan het einde van de wereld

De leesclub aan het einde van de wereld – € 7,99
Echte vriendschap laat zich niet tegenhouden door een paar honderd kilometer afstand, bewijzen de vijf vrouwen in De leesclub aan het einde van de wereld van Sophie Green.

Jij en ik - Jojo Moyes

Jij en ik – € 7,99
Laat je verrassen, lach mee en geniet van deze heerlijke verhalenbundel! Perfect voor mensen die niet van te dikke boeken houden, of graag een verhaal als ‘tussendoortje’ willen lezen. Dit boek bevat 2 novelles en 9 korte verhalen: Jojo Moyes op haar best!
Liever een ander boek? Wij hebben er nog genoeg die perfect zijn als schoencadeautjes! Neem een kijkje op onze boekenpagina.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven