Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Roald Dahl-festival

8 december 2016

Dompel je tijdens de kerstvakantie onder in de wereld van Roald Dahl. Van woensdag 28 december tot en met vrijdag 30 december 2016 viert het Groninger Forum het honderdste geboortejaar van Roald Dahl met een heus Roald Dahl-festival. Drie volle dagen met goochelshows, verkleedpartijen, workshops, vertellingen en films. Een mooi overzicht van alle activiteiten kun je vinden in het blokkenschema.

Op woensdag 28 december wordt er twee keer een Roald Dahl-parade gelopen. Trek je mooiste kostuum aan en zet je gekste masker op! Je kunt ook zelf een object of masker maken. Loop je niet mee in de parade? Ook dan ben je van harte welkom om te komen knutselen. In het Roald Dahl-fantasielab kun je de wereld van Roald Dahl verkennen en je uitleven met gekke verzinsels en vele doe-dingen.

Kun jij geen genoeg krijgen van de avonturen van Matilda en zit jij ook te watertanden bij al dat lekkers in Sjakie en de chocoladefabriek? Tijdens het Roald Dahl-festival draait het Groninger Forum de leukste, gekste en spannendste verfilmingen van de verhalen van Roald Dahl.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het Groninger Forum

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven