Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De nieuwe voorjaarscatalogus is er!

25 november 2019

Headerafbeelding vjaanbieding

Sinterklaas en kerst moeten nog komen, maar wij kijken alweer reikhalzend uit naar volgend jaar. Dan verschijnen er namelijk weer veel prachtige, grappige, ontroerende en spannende boeken bij De Fontein. We noemen hieronder een aantal highlights.

Griffelwinnaar en internationaal geprezen prentenboekenauteur Oliver Jeffers komt met een pareltje: Het fortuin van Fausto. Meiden vanaf 8 jaar kunnen hun hart ophalen aan Op tourNEE!, het veertiende deel in de serie Dagboek van een muts, en daarna gelijk door met een nieuwe meidenserie waarvan wereldwijd al meer dan een half miljoen exemplaren verkocht zijn: Evi en eenhoorn. YA-lezers zullen smullen van Stiefzus. Dit boek van Jennifer Donnelly is een weergaloze hervertelling van Assepoester en zit vol fantasy en girlpower.

In 2020 vieren we 75 jaar vrijheid! Dus verheugen wij ons op twee indrukwekkende verhalen over uitzonderlijke mensen ten tijde van de Tweede Wereldoorlog: Vrijheid van Imogen Kealey en Vrije woorden van E.R. Ramzipoor.
2020 is ook een bijzonder jaar voor Karen Rose: haar 20e boek verschijnt in Nederland: De duistere kant. Famous is een indringende roman over girlpower en de kracht van vriendschap. Bert Paasman en Brand Overeem komen met een nieuw fotoboek dat een prachtig tijdsbeeld schetst van de Veluwse adel in de vorige eeuw: Het land van de jonker.

Omslag voorjaarsaanbieidng_Page_1

Dit was natuurlijk nog lang niet alles! Benieuwd naar het complete overzicht?

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven