Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Supergrappige nieuwe serie voor fans van Dagboek van een muts

14 mei 2018

DeFontein_Nieuwsbericht_eerstejaardraaienmaar-wegwezen2

Het wordt lachen, gieren, brullen deze zomer met de fantastische nieuwe graphicnovelserie Brugpieper. Het geheimen uit het kluisje én het twaalfde deel van Het leven van een Loser!

Het eerste deel van de nieuwe serie Brugpieper verschijnt 3 juli! In Amerika werden al ruim 2 miljoen boeken van de serie verkocht. Pippa gaat in het eerste deel Eerste jaar, draaien maar samen met haar vrienden een film maken, en dat is niet zo makkelijk als ze had gedacht. Een absolute aanrader voor fans van Dagboek van een muts en Het leven van een Loser.

‘Met Brugpieper hebben we er een nieuwe held(in) bij!’– The Bulletin
‘Niemand kan om Brugpieper heen.’ – The Horn Book, starred review

5ab09263182491.34379825

Het leven van een Loser

Kun je eigenlijk niet wachten? Begin maar vast in een andere graphicnovelserie, zoals Het leven van een Loser. Het nieuwste deel verschijnt al op 6 juni! Wegwezen is het perfecte boek voor op de achterbank! De familie Botermans kan eindelijk even op vakantie, maar dat pakt heel anders uit dan ze verwacht hadden…

Meer inspiratie voor grappige boeken voor kinderen van 8 tot 14 jaar vind je hier.

Op de hoogte blijven?
Wil je op de hoogte blijven van allerlei leuke leuks rondom fantastische boekenseries zoals Brugpieper. Geheimen uit het kluisje en Het leven van een Loser? Schrijf je in voor de graphicnovelnieuwsbrief of houd www.graphic-novels.nl in de gaten!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven