Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Nieuw: Bureau Speurneus deel 2 van Jozua Douglas!

5 september 2022

Op 6 september verschijnt Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de junglebende van Jozua Douglas! Dit is het los te lezen vervolg van Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. en de boekenmaffia.

Het grappige boek zit weer boordevol humoristische illustraties van Geert Gratama. Daarnaast sluit het ook nog eens perfect aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2022: Gi-ga-groen! Voor avonturiers vanaf 8 jaar.

Verkrijgbaar bij jouw lokale (online) boekhandel, ook als e-book! Liever luisteren? Je vindt het audioboek online los te koop of luister er naar via Storytel.Het verhaal

Meneer De Bruin meldt zich aan voor een bijzondere opdracht. Bureau S.P.E.U.R.N.E.U.S. moet de vermiste Cor de Haan opsporen in de jungle van Costa Banana. Het is geen gewone opdracht, maar een soort wedstrijd waar verschillende detectives aan meedoen. Lev vertrouwt het niet en daarom gaan hij en zijn vrienden mee om meneer De Bruin in de gaten te houden. Algauw ontdekken de kinderen dat ze in groot gevaar verkeren.

Bekijk de boektrailer!

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven
This error message is only visible to WordPress admins

Error: API requests are being delayed. New posts will not be retrieved for at least 5 minutes.

There may be an issue with the Instagram access token that you are using. Your server might also be unable to connect to Instagram at this time.