Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Magische ambassadeurs gezocht!

17 november 2020


Hou jij van boeken zoals Harry Potter, Drakendal, De magische apotheek en Nevermoor? En ben jij tussen de 8 en 12 jaar oud? Of is jouw zoon of dochter een fanatieke fantasylezer van die leeftijd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij Uitgeverij De Fontein geven we heel veel magische boeken uit. Zoals Drakendal, Hotel De laatste kans, Reisbureau Wereldvreemd en nog veel meer! Voor die boeken zijn wij op zoek naar ambassadeurs, die het leuk vinden om met ons mee te denken. Zo sturen we je af en toe een enquête op of mag je stemmen op wat jij het allerleukste omslag vindt.

In ruil daarvoor mag je bijvoorbeeld als állereerste onze boeken lezen of kom jij met je quote op de achterkant van het boek! Daarnaast geven wij regelmatig betoverende boeken weg en houden we je op de hoogte van al het magischeboekennieuws.

Wil jij een van onze magische ambassadeurs worden? Of is jouw kind geïnteresseerd?

Stuur dan een mailtje naar promotie@uitgeverijdefontein.nl met als onderwerp: Magische ambassadeur. Zet daarin je naam en je leeftijd, of die van je kids, en laat ons weten waarom jij ambassadeur wilt worden, of waarom je kind dat graag wil.

Ben je een leerkracht en vindt jouw klas het misschien ook leuk om mee te doen?
Stuur dan ook zeker een mailtje aan promotie@uitgeverijdefontein.nl en vertel ons wat meer over jouw klas!


Je kunt je altijd vrijblijvend aanmelden. Wij gaan vertrouwelijk om met alle gegevens die we ontvangen.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven