Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Jozua Douglas bij BroeseBruistBoekenLive!

1 juli 2020

Op dinsdag 7 juli om 19.30 vindt de aftrap plaats van BroeseBruistBoekenLive, een nieuw online boekenevent waarin schrijvers en lezers centraal staan! Deze avond heeft een zeer afwisselend programma met live auteurs, zoals Jozua Douglas, maar ook Simone van der Vlugt, Anya Niewierra, Fokke Obema en de SuriMAMS (Moreen, Aretha en Martha Waal).

BroeseBruistBoekenLive logo
Jozua Douglas
© Mark Kohn

Het initiatief komt van Broese en de uitgeverijen van VBK, waaronder Ambo Anthos, Atlas Contact, De Fontein, KokBoekencentrum, Kosmos en Luitingh-Sijthoff. Door middel van een online event kunnen lezers toch in contact komen met schrijvers in deze tijden. Auteurs worden geïnterviewd, boeken worden besproken en er is onder meer een thrillerquiz!

Jozua Douglas, onder andere bekend van zijn populaire serie Costa Banana, is live aanwezig en deelt zijn drie kinderboekentips die perfect zijn om voor te lezen.

Ben jij er ook bij? De avond wordt live uitgezonden via YouTube, waar je in de chat jouw vragen kan stellen aan radio- en tv-programmamaker Frénk van der Linden, die als moderator de avond presenteert.

Meld je (gratis) aan via https://www.vbku.nl/boekenlive

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven