Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Ga mee kopje-onder met de nieuwe Loser!

25 mei 2021Nog een week en dan kunnen we weer lachen met Bram Botermans! Deel 15 van de grappige serie Het leven van een Loser verschijnt 1 juni en is het perfecte vakantieboek dat ook gewoon vanaf de bank gelezen kan worden. Perfect voor lezersvanaf 9 jaar. 

Een boodschap van Jeff Kinney, de auteur:
‘Corona was een grote uitdaging voor kinderen. Ik schreef Kopje-onder in de hoop kinderen aan het lachen te maken en ze een leuke schermpauze te bieden. Ik hoop dat we snel een keerpunt bereiken in deze pandemie en dat er betere tijden komen. Maar nu lijkt het me het beste dat kinderen verdwalen in een boek.’

Kopje-onder is verkrijgbaar bij jouw lokale boekhandel en in de webshops! Gelijk bestellen? Dat kan via de knop hieronder via onze eigen webshop Boekenwereld.com

Hier gaat Kopje-onder over:
Op zoek naar avontuur reist de familie Botermans met een camper door het land. Maar de vakantiestemming slaat om wanneer ze stranden op een camperpark – niet bepaald een zomerparadijs. En dan worden ze ook nog eens overvallen door een epische wolkbreuk en stijgend water! Is dit avontuur nog te redden of verzuipt de vakantie? Gaat Bram kopje-onder?

™ and © 2021, Wimpy Kid, Inc.

Om te vieren dat de nieuwe Loser verschijnt riepen wij 11 juni 2021 uit tot dé dag van het grote Kopje-onder-waterfeest, want Bram Botermans houdt wel van een waterfeestje! Alle kinderen konden deze vrijdag meedoen, gewoon in hun eigen tuin, op straat of op het schoolplein! Heb jij ook mee gedaan?

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven