Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Drie kinder- en jeugdboeken die zomer 2020 verschijnen

1 februari 2020

Zomer? Het voorjaar is toch net begonnen? Klopt, maar de uitgeverij werkt altijd vooruit! Het duurt namelijk altijd even voordat een boek vertaald, opgemaakt, gecorrigeerd en gedrukt is. Daarom zijn wij al bezig met onze zomer catalogus. Ben jij benieuwd welke kinder- en jeugdboeken er tussen juni en september verschijnen? Wij verklappen alvast de drie titels!

Deel 14 in de bestsellerserie Het leven van een Loser

Dat wordt weer lachen deze zomer! In juni verschijnt een nieuw deel in de graphicnovelserie van Jeff Kinney. Deel 14 heet Totaal gesloopt.

De familie Botermans krijgt onverwacht een erfenis. Bram weet daar wel raad mee. Maar zijn moeder vindt dat het geld verantwoord moet worden besteed: het huis wordt verbouwd. Zodra de slopers beginnen, gaat alles mis. De puinhoop is niet te overzien; totaal gesloopt vraagt Bram zich af of hij de renovatie wel overleeft…

Het vorige deel – Vet koel – nog niet in huis? Bestel via onze eigen boekenwinkel Boekenwereld.com


Een avontuurlijke detective voor treinfanaten, speurders en sensatiezoekers!

De juwelendief is een nieuw boek van M.G. Leonard (bekend van Keverjongen) en is een spannend verhaal voor kinderen vanaf 9 jaar.
Alex heeft echt zijn oom niet nodig om op hem te passen, maar toch moet hij met de reisjournalist mee op de laatste reis van stoomtrein de Hooglanden-expres. Ook het Koningshuis is van de partij. Dan ontdekt Alex een verstekeling aan boord. Heeft die iets te maken met de kostbare juwelen die verdwijnen, of is er meer aan de hand?

The Crown meets Gossip Girl in verslavend YA-tweeluik

Welkom bij het Amerikaanse koningshuis, waar intriges en verboden liefde de kroon dreigen te ondermijnen.KROONPRINSES Beatrice weet dat alles moet wijken voor de kroon. Nu ze op zoek moet naar een huwelijkskandidaat, slaat de twijfel toe.EERSTE RESERVE prinses Samantha houdt wel van een feestje.INTRIGANT Daphne doet alles om prins Jefferson terug te winnen.BURGERMEISJE Nina steelt ongewild de show als ze voor de prins valt.

Wint liefde het van plicht en traditie?

Hou jij ook van YA? Bekijk dan ook eens onze andere YA-boeken.

Op de hoogte blijven van al ons boekennieuws? Schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook of Instagram.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven