Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De eerste zeven delen van Kapitein Onderbroek zijn nu verkrijgbaar voor maar € 10,- per stuk!

1 februari 2022

Ken jij de graphicnovelserie Kapitein Onderbroek van Dav Pilkey al? In deze grappige serie verandert de schooldirecteur in Kapitein Onderbroek, die als een soort superman allerlei heldendaden verricht!

Goed nieuws voor alle fans die hun serie compleet willen maken én voor iedereen die deze serie nog niet kent: vanaf 1 februari tot en met 31 maart 2022 zijn de eerste zeven delen verkrijgbaar voor maar € 10,- per stuk! ? Alle delen zijn verkrijgbaar bij jouw lokale boekhandel of bij je favoriete webwinkel.

Deel 1

Deel 2

Deel 3

Deel 4

Deel 5

Deel 6

Deel 7

Nu ook verkrijgbaar: deel 8!

Na de eerste zeven delen gelijk verder lezen? Dat kan! Want deel 8 is vanaf nu ook overal verkrijgbaar. In Kapitein Onderbroek en de pedante plaaggeesten van de parallelle paarse plee-planeet belanden Sjors en Harold in een omgekeerd parallel universum! Het verschil: daar zijn zij en Kapitein Onderbroek ineens de slechteriken en is meneer Krupp een held. En als ze het dan eindelijk lukt om weer terug te keren naar hun eigen wereld, nemen ze per ongeluk een stel slechteriken mee. Die moeten natuurlijk teruggestuurd worden, maar hóé?!Over Kapitein Onderbroek

Kapitein Onderbroek is een serie voor jonge lezers vanaf 7 jaar. De boeken zijn makkelijk te lezen dankzij de korte zinnen, en er staan veel cartoonachtige illustraties in. Alle boeken zijn volledig in kleur!
Van Kapitein Onderbroek zijn inmiddels ook films en een serie gemaakt, te zien op Netflix. Dav Pilkey, de schrijver en illustrator, is ook bekend van zijn andere boekenserie, Dog man.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven