Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Dé cadeautips voor Sinterklaas en Kerst

2 november 2017

De feestdagen komen er weer aan! Dat wordt verlanglijstjes maken en cadeautjes kopen. Daarom hebben wij voor jou de volgende cadeautips op een rijtje gezet.

Voor de fans van (de Nederlandse) Roald Dahl

Operatie Pisang is het derde deel in de Costa Banana-serie van Jozua Douglas, de Nederlandse Roald Dahl. Een superspannend spionage-avontuur over de knotsgekke president van Costa Banana.

Na vijftien jaar is Heintje en de minpins van Roald Dahl eindelijk weer leverbaar! Een magisch mooi verhaal van meesterverteller Dahl. Nu voor het eerst met illustraties van sir Quentin Blake, die maken van elk boek een feest!

Het perfecte cadeau voor jongens en meiden vanaf 10 jaar

In de nieuwe editie van Guinness World Records 2018 staan weer verbazingwekkende records van over de hele wereld. Er is nu ook een Gamerseditie, voor echte gamefanaten. Boordevol gave en bizarre gamerecords van o.a. LEGO, Minecraft en Pokémon. Het perfecte cadeau voor stoere jongens en meiden die van sensatie en gamen houden!

Cadeautips voor Sinterklaas en Kerst

Cadeautip voor fans van Harry Potter

Drakendal is het eerste deel in de serie Bovenwereld van Scarlett Thomas. Dit avontuurlijke verhaal voor lezers vanaf 11 jaar zit vol spanning, humor en magie. Hét cadeau als je van fantasy boeken houdt !

 ‘Fee en haar vrienden zijn cooler en grappiger dan wie ook op Zweinstein.’ – Financial Times

Voor liefhebbers van spannende Young Adult-boeken

Vijf meisjes die elkaar niet kennen. Eén dader die de politie te slim af is. En iedereen kan meekijken.

Mel Wallis de Vries heeft weer een bloedstollend spannend boek geschreven: Pijn. Dé thriller voor meiden vanaf 12 jaar, die wel tegen een beetje spanning kunnen.

Verslavend voor dochters én moeders

De Royals is de meest verslavende serie ooit! Deze serie met een vleugje Vijftig tinten grijs stond wekenlang in The New York Times-bestsellerlijst en is een wereldwijde hit. Verleiding, het eerste deel in deze succesvolle youngadultserie heeft een geweldige cliffhanger. Benieuwd hoe dit afloopt? Dan is Verraad het perfecte cadeau.

Cadeautips voor Sinterklaas en Kerst

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven