Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Deze boeken verschijnen in oktober!

1 oktober 2018

2 oktober

juf-roos_fb2-155

Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Op 2 oktober verschijnen twee vrolijke kartonboeken – Als je blij bent en Verjaardag – en een boek bij de Juf Roos-theatervoorstelling: Juf Roos gaat op vakantie.
Perfect voor fans van Juf Roos en hun ouders, voor eindeloos offline plezier!

 3 oktober 

bestegoochelaar_155px

MINDF*CK je vrienden met De beste goochelaar van de wereld van meestergoochelaar en Britse presentator Matt Edmondson, met illustraties van Garry Parsons. Voor alle goochelaars in de dop van 7 jaar en ouder, mét zeven trucs die je meteen kunt uitvoeren.

Benieuwd? Bekijk de boektrailer op ons YouTube-kanaal!

 

11 oktober 

DAHL_rijmsoep

Het fantastische rijmpjesboek Rijmsoep van meesterverteller Roald Dahl verschijnt in een nieuw jasje. De inhoud is hetzelfde gebleven: rijmpjes en bekende verhalen met een Dahl-twist en prachtige tekeningen van bekroond illustrator Quentin Blake.

 

 

 

 

  30 oktober 

VRIES_Wild_3D

Wild is de nieuwe jeugdthriller van zesvoudig Prijs van de Jonge Jury-winnares Mel Wallis de Vries. Wild is een indrukwekkende thriller waarin de vraag ‘Hoe ver ga jij om te overleven?’ centraal staat. Ook verschijnt op 30 oktober de filmeditie van Vals. De verfilming van Mels eerste boek is februari 2019 in de bioscoop te zien.  

Op de hoogte blijven van leuk boekennieuws en acties? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven