Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Bekijk onze najaarscatalogus!

16 juni 2022

Hoewel de zomervakantie nog moet beginnen, kunnen we nu al uitkijken naar de geweldige boeken die dit najaar gaan verschijnen. Bijzondere en actuele romans, moorddadig goede thrillers en prachtige geïllustreerde kinderboeken: er is voor ieder wat wils! We hebben alvast een aantal highlights voor je op een rijtje gezet.


Boeken najaarscatalogus

Kinder- en jeugdboeken

Met Het Van Gogh-mysterie lanceren we een nieuwe adembenemende detectiveserie van Deron Hicks. Een spannend mysterie vol kunst: bekijk zelf de beroemde schilderijen door middel van QR-codes door het boek heen. Voor alle kleintjes hebben we een geweldige spin-off van Samen hier: Samen hier – Dieren en een (h)eerlijk hilarisch prentenboek, Kijk nou… taart! 
En nog zo’n ontzettend grappig boek, maar dan voor jongeren: Gênant van stand-upcomedian Kate Weston. Een actueel en grappig YA-boek over de dilemma’s rondom feminisme!
Tot slot hebben we voor alle Mel Wallis de Vries-fans goed nieuws: in november verschijnt haar nieuwe megaspannende jeugdthriller Exit. Slachtoffer en dader. Je zult het allebei zijn…

Romans en thrillers

We nodigen je uit voor Het laatste feest! Dit is een nieuwe thriller van bestsellerauteur Clare Mackintosh en de start van een moorddadig goede serie.
Spreek ik met Jane? van Heather Marshall is een onvergetelijk debuut over drie generaties vrouwen die vechten voor hun recht om te kiezen. Een meeslepende roman met een zeer actueel thema.
Een nacht in New York van Lara Thompson is een literaire thriller waarin het New York van de jaren ’30 het decor vormt voor zowel een prachtig liefdesverhaal als een verhaal over de onderwereld van de stad.
‘Niemand praat over de moeilijkheden die mensen op het spectrum vaak tegenkomen als het over romantiek gaat.’ Louise Beech schreef er een aangrijpende roman over die net zo min in een hokje past als Sebastian en Isabelle: Een gewone jongen.


Benieuwd welke boeken er nog meer in het najaar van 2022 verschijnen?


Laat je ons weten op welke boeken jij niet kunt wachten? Dat kan via Facebook en Instagram, vergeet ons niet te taggen of #uitgeverijdefontein te gebruiken!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven