Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Alle Costa Banana-delen nu verkrijgbaar voor maar € 10,- per stuk!

14 oktober 2020

Ben jij fan van de Costa Banana-serie, maar heb jij nog niet alle delen in huis? Of ben je misschien nog niet begonnen in de serie? Dan hebben wij leuk nieuws: dit najaar (t/m 24 dec.) kan je namelijk de eerste vijf delen kopen voor maar € 10,- per stuk!

Over de serie
De Costa Banana-boeken van Jozua Douglas zijn razend populair onder kinderen! In deze grappige serie ga je op avontuur met Rosa en Fico, de kinderen van de knotsgekke president van Costa Banana, Pablo Fernando. Hij verzint de gekste wetten en dat leidt tot veel hilarische gebeurtenissen!

De boeken verschijnen in verschillende talen en zijn meermaals bekroond. Voor De gruwelijke generaal en De ongelooflijke Ravi Ravioli ontving Jozua de Pluim van de Senaat van de Nederlandse Kinderjury. Beide boeken werden getipt door DWDD. Deel 5 – De eilandenruzie – was in 2018 het Kinderboekenweekgeschenk.

Deel 6: Het piranha-complot

Deel 6, tevens het laatste deel in de serie, is dit jaar verschenen.
Pablo Fernando wordt afgezet en is niet langer president van Costa Banana. Hij vlucht met zijn gezin naar Costa Kanaria, waar de 12-jarige Angelino net president is geworden. Angelino benoemt Rosa en Fico tot zijn adviseurs. Maar een land besturen blijkt lastiger dan ze dachten en overal loert gevaar. Als Rosa een gemeen complot ontdekt is het al bijna te laat. Lukt het haar de jonge president te redden?

Maak je serie compleet en bestel ook Het piranha-complot!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven