Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Achter de schermen bij De Fontein – maart

9 april 2019

BTS1

De lente is begonnen, en maart is al achter de rug. Wat was het een fijne boekenmaand! Kijk je mee?

5 maart verscheen eindelijk een nieuw deel in de populaire meidenserie Dagboek van een muts: Partystress! Diezelfde dag verscheen ook Familie op de vlucht: een hartverscheurend verhaal van Diney Costeloe, de bestsellerauteur van De verloren kinderen en Het meisje zonder naam.

We zitten dan misschien in het voorjaar, maar wij hebben de zomer al in onze bol! Op 7 maart presenteerden we de zomeraanbieding aan onze verkoopafdeling. Daarin staan alle boeken die tussen juni en september zullen verschijnen. Peter Römer, schrijver van de Baantjer-boeken, kwam langs om Baantjes deel 85 te presenteren: De Cock en de levende dode.

BTS3
BTS4


BTS5
BTS6

Heb je de cover de nieuwe Guinness World Records al gezien?

Vaak werken we op kantoor, maar soms mogen we ook erg leuke tripjes maken. Zo gingen Ellis (brandmanager Kind & jeugd) en Joris (uitgeefdirecteur) 11 en 12 maart naar Londen. Daar bespraken ze van alles met het Guinness-team en ontmoetten ze de wereldrecordhouder die de meeste magische trucs (23) kan doen in 1 minuut!Stoerste thrillerverkoopster van Nederland!

Deze maand waren wij op zoek naar de stoerste thrillerverkoopster! En wat kregen we veel leuke reacties. Collega’s nomineerden elkaar en klanten nomineerden hun favoriet. We boffen maar met zulke goede thrillerverkoopsters in Nederland! 12 maart maakten wij de shortlist bekend.

BTS8
BTS9

Op 20 maart werd de winnaar bekendgemaakt: Lisan Hoogendonk van Boekhandel Plukker! Zij won het cadeaupakket bestaande uit o.a. een stoer uitje voor twee personen, een uniek ‘stoer wijf’-tasje en T-shirt, en leuk materiaal voor in de winkel.

Op zoek naar een boek met een superstoere vrouw in de hoofdrol? Probeer dan De onversneden waarheid van Tess Sharpe! Breaking Bad met een female touch.

BTS11

Diezelfde dag werd er in Haarlem een andere winnaar op de foto gezet. Raquel, 15 jaar, won namelijk dit jaar de covermodelwedstrijd van Mel Wallis de Vries! Raquel komt voorop Mels nieuwe jeugdthriller en we kunnen alvast een ding beloven… de cover wordt weer supermooi! Ook Lois, Indy en Sara werden op de foto gezet voor de achterkant van het boek.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven