Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

7 auteurs om te volgen op Instagram

7 oktober 2020

Fantastische verhalen schrijven kunnen onze auteurs natuurlijk als de beste, maar kunnen ze ook overweg met social media? Het antwoord op die vraag is: absoluut! Ben jij nieuwsgierig naar de werkplek van je favoriete auteur, of benieuwd naar exclusieve behind the scenes-beelden? Lees dan snel verder, want wij hebben 7 auteurs op een rijtje gezet die er leuke Instagrampagina’s op na houden.

1. @karenrosebooks

Karen Rose staat bekend om haar bloedstollende thrillers. Maar waar komen haar ideeën vandaan? Had ze een inspiratiebron? Hoe heeft ze research gedaan? Je ziet het in haar nieuwe IGTV-serie Story behind the Story.  

 

2. @cismeijer

Naast het schrijven van jeugdthrillers geeft Cis Meijer ook workshops. Ze komt op bezoek bij middelbare scholen door het hele land om vragen te beantwoorden en te vertellen over haar boeken. Op haar Instagram lees je hier meer over. Misschien is ze wel bij jou geweest!

Bevalt de pagina van Cis je? Check dan ook even die van Mel Wallis de Vries en Margje Woodrow!

 

3. @claremackwrites

Op haar Instagrampagina geeft Clare Mackintosh je een kijkje in haar schrijfproces. Wat ging er goed die dag en wat ging er minder goed? Je ziet hier meer over in haar stories.

 

4. @jenwritesbooks

Kon je maar geen genoeg krijgen van Stiefzus? Jennifer Donnelly vertelt in een reeks video’s meer over de personages uit het boek. Wie zijn ze, en waarom zijn ze zoals ze zijn? Ook beantwoordt ze vragen over haar schrijfproces in haar stories.

 

5. @guinnessworldrecords

Op de pagina van Guinness World Records worden dagelijks video’s geplaatst van mensen die een record proberen te verbreken. Benieuwd naar de nieuwste records? Guinness World Records 2021 is nu beschikbaar!

 

6. @jozuadouglas

Jozua Douglas schrijft megagrappige kinderboeken. Op zijn Instagram plaatst hij foto’s en video’s van onder andere zijn populaire serie Costa Banana. Hij laat je zien hoe het land eruitziet en zet zijn personages in het zonnetje. Wist je dat het laatste deel van Costa Banana net verschenen is?

 

7. @betholearyauthor

Via de pagina van Beth O’Leary krijg je een kijkje achter de schermen. Ze laat haar werkplek zien en deelt andere leuke content rond haar boeken. Wist je dat haar nieuwe boek 10 november uitkomt?

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven