Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Deze 5 vette records vind je in Guinness World Records 2020

8 oktober 2019

De nieuwe editie van Guinness World Records ligt in de winkel! En een nieuwe editie betekent veel nieuwe records. Niet zomaar records: de meest gekke, grappige, verbazingwekkende en spectaculaire! Lees verder over vijf records uit Guinness World Records 2020 die wij ontzettend bijzonder vinden!

Wil je na het zien van deze records nog meer records ontdekken? Bestel dan nu het boek en je hebt het morgen gelijk in huis!Grootste tafeltennisbatje

Largest Ping Pong Bat Guinness World Records 2020 Photo Credit: Kevin Scott Ramos/Guinness World Records


Wow! Met dit grote tafeltennisbatje verlies je nooit! Dit batje is namelijk 20 keer groter dan een standaard batje. In de amusementshal en bar Pins Mechanical Company in Columbus kun je dit batje vinden van 3,53 m lang en 2,02 m breed.

Langste haar bij een tiener

Nilanshi Patel - Longest Hair On A Teenager Guinness World Records 2020 Photo Credit: Paul Michael Hughes/Guinness World Records


Probeer je je haar lang te laten groeien? Dan heb je vast nog wel even te gaan als je dit record wilt verbreken! De lengte van Nilanshi Patel’s haar is namelijk 1,75 m. Ze heeft sinds haar 6e haar haar laten groeien en wast het 1 keer per week. Het drogen duurt dan een halfuur, kammen 2 keer zo lang!

Meeste tandenstokers in een baard

Joel Strasser - Most toothpicks in a beard Guinness World Records 2020 Photo Credit: James Ellerker/Guinness World Records


Wat een baard! Joel Strasser stak op 7 juli 2019 maar liefst 3.500 tandenstokers in zijn baard. Hij deed er 3 uur en 13 min. over om dit record te halen. Daarnaast heeft hij ook het record meeste rietjes in een baard, namelijk 312 stuks! Ben of ken je iemand met een baard? Leuk om thuis te proberen. ?

Kleinste paard

Bombel - Smallest Horse Guinness World Records 2019 Photo Credit: Jon Enoch/Guinness World Records

Dit is Bombel en hij is het kleinste paard ter wereld! Van de grond tot de schouder is hij 56,7 cm. Dat is lager dan een hazewindhond! Eens per maand reist Bombel naar een kinderziekenhuis om de patiënten te bezoeken. ‘De kinderen kunnen zijn staart en zijn manen borstelen, ze vinden het heerlijk om met hem bezig te zijn!’, aldus baasje Katarzyna.

Grootste scheetkussen

Largest Whoopee Cushion Guinness World Records 2020 Photo Credit: Kevin Scott Ramos/Guinness World Records

Haha! Dit scheetkussen is gemaakt door Lee Burgess en heeft een diameter van 7,62 m! Op 5 augustus 2019 gingen 30 leden van de jeugdgroep van de kerk erop zitten en ze produceerden zo het typische scheetgeluid.

Neem ook een kijkje op onze leuke Guinness World Records-pagina voor meer leuks. Lees hoe je zelf records kan verbreken, doe de quiz en bekijk leuke video’s.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven