Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

2018 bij De Fontein

20 december 2018

2018banner_630
Wat is 2018 toch snel voorbij gegaan! En wat hebben we weer veel mooie boeken mogen uitgeven. We kijken met mooie herinneringen terug op dit jaar en hebben een aantal hoogtepunten voor je uitgelicht:

– Wat zijn we trots! Met onze boeken hebben we weer nieuwe prijzen binnengesleept! Zo won Drie keer niks van Jeff Kinney de Prijs van de Nederlandse Kinderjury. Mel Wallis de Vries won voor de zesde keer de Prijs van de Jonge Jury met Pijn! En Handje? van Tjibbe Veldkamp won de Zilveren Griffel. Wauw!

– Ook dit jaar hebben we supermooie YA-boeken aan onze lijst mogen toevoegen, zoals deel 3 en 4 in de populaire serie De Royals en het ontroerende boek Ver van de boom. Benieuwd naar 7 YA-boeken die je absoluut moet lezen?

– Jozua Douglas mocht het Kinderboekenweekgeschenk schrijven dit jaar. De eilandenruzie was een succes en de Kinderboekenweek ook! Daarnaast verscheen het eerste deel in zijn nieuwe serie: Keesie Kippenkop – De rioolridder.

– De editie van Guinness World Records staat ook dit jaar weer bomvol grappige en coole records! Dit zijn onze favorieten.

Jeff Kinney, schrijver van Het leven van een Loser, kwam naar Nederland! In Friesland en Den Haag hebben we 4 en 5 december kunnen genieten van Kinneys tekenkunsten en heeft iedereen zijn of haar boeken laten signeren.

IMG_6305

– Dit jaar mochten we de spannende YA-tweeluik van Hayley Barker uitgeven! Showstealer, het vervolg op Showstopper was het allerlaatste boek dat dit jaar bij ons verscheen. Een megaspannend young adult-boek in een originele setting: het dodelijkste circus van Engeland.

De Fontein wenst iedereen een gelukkig nieuwjaar!

Wil je in 2019 op de hoogte blijven van al het boekennieuws van De Fontein? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en volg ons op Instagram en Facebook!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven