Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

100% Coco de Musical

8 februari 2022

Goed nieuws voor alle style tigers! 100% Coco van Niki Smit is nu als musical te zien in het theater! ? Hoe cool is dat!
100% Coco de Musical is van de makers van de succesvolle Mel Wallis de Vries-musicals en Brugklas de Musical. Claudia Kanne, bekend van SpangaS, zal Coco spelen. In de cast zitten ook Suzanna Pleiter en David van Dam.
De kaartverkoop is nu begonnen!

Over 100% Coco

Coco droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden, maar op haar nieuwe school staat ze al snel bekend als Coco de Clown. Noodgedwongen verruilt ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken voor spijkerbroeken. Haar opvallende outfits plaatst ze wel anoniem op haar modeblog The Style Tiger. Stiekem hoopt Coco op een eerste kus van Bruno, de eigenzinnige jongen van de schoolkrant. Maar vindt hij haar ook leuk? Ondertussen wordt haar blog dé hit van modeminnend Nederland, maar niemand vermoedt dat Coco de Style Tiger is. Of wel?


Over de serie + deel 5

De serie over Coco is megapopulair onder meiden vanaf 9 jaar. De boeken wonnen de Prijs en de Pluim van de Nederlandse Kinderjury.
In 2017 verscheen de eerste bioscoopfilm gebaseerd op de serie, 100% Coco,en in 2019 volgde de film 100% Coco New York.
Dit najaar verschijnt deel 5 in de boekenreeks: 100% Coco Tokyo. Daarin gaat Coco naar Japan om mee te doen aan de Big Kawaii Show! In deze tv-show strijden vijf kandidaten om de titel ‘schattigste outfitontwerper’.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven