Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

10 jaar Dagboek van een muts! Elke maand een winactie!

8 januari 2021

Dit jaar is een feestje, want Dagboek van een muts bestaat 10 jaar in Nederland en Vlaanderen! Dagboek van een muts 1, Avonturen uit een niet-zo-perfect leven, verscheen in 2011 en sindsdien kunnen we genieten van Nikki en al haar avonturen (vol drama)!

Over Dagboek van een muts

Dagboek van een muts van Rachel Renée Russell is na 16 delen nog steeds ongekend populair onder meiden vanaf 10 jaar! De boeken verschijnen in maar liefst 37 talen, en alleen al in Nederland en Vlaanderen zijn er meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht. Wereldwijd zijn het er 45 miljoen! Puppy love – deel 10 in de serie – werd in 2017 bekroond met de Prijs van de Nederlandse Kinderjury.

Ter gelegenheid van dit feestelijke jaar komt er een gloednieuwe editie van deel 1! Het verhaal blijft natuurlijk hetzelfde, maar het boek heeft een compleet nieuwe look én je krijgt er een Mutsige sleutelhanger bij. Een must voor elke fan! Wil jij deze speciale editie ook in je kast hebben? Reserveer ’m nu alvast: de eerste 10 weken is het boek maar een tientje!

Actieprijs t/m 6 april 2021, daarna € 15,99

Maak elke maand kans op een leuke prijs!

We gaan dit hele jaar Dagboek van een muts vieren! En daarom houden wij elke maand een supertoffe winactie. Willen jouw kids meedoen aan deze winacties? Laat ze zich inschrijven voor onze graphicnovelnieuwsbrief!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven