Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Lees nu de Ellery Page-Mysteries!

30 oktober 2022

De Ellery Page-Mysteries gaan, zoals de naam al doet vermoeden, over Ellery Page. Ellery is scenarioschrijver-in-wording, scrabblekampioen, en prijswinnaar in de categorie ‘meest hopeloze liefdesleven ooit’, en hij is wel toe aan iets nieuws. Dus als hij een boekwinkeltje en een huis – allebei even vervallen – erft van zijn oud-oud-oudtante, grijpt hij die kans met beide handen aan. Maar het pittoreske kustdorpje Pirate’s Cove is niet zo slaperig als het lijkt, en moorden, verdwijningen en mysteries komen buitengewoon vaak voor. Ellery heeft er een talent voor om elke keer precies op het verkeerde moment op de verkeerde plek te zijn. Of op de goede plek, als die plek naast de erg aantrekkelijke politie-inspecteur Jack Carson is…

De Ellery Page-Mysteries: een heerlijke cosy crime-serie om onderweg, in de wachtkamer, of met een pot thee op de bank te lezen of luisteren. Nu verschenen als e-book en te luisteren als audioboek.

banner ellery page-mysteries

Hieronder vind je alle informatie over de delen in deze serie. Je kunt ook direct de e-books downloaden voor op je e-reader, tablet of telefoon via onze eigen webshop Boekenwereld. Ze zijn natuurlijk ook verkrijgbaar via jouw favoriete online boekhandel. De audioboeken zijn te luisteren via jouw favoriete streamingsdienst of via onze site te koop bij Luisterrijk.nl.


Ellery Page-Mysteries 1

Ellery Page-Mysteries #1 – Moord op het eiland

Ellery Page, scenarioschrijver-in wording, scrabblekampioen, en prijswinnaar in de categorie ‘meest hopeloze liefdesleven ooit’, is wel toe aan iets nieuws. Dus als hij een boekwinkeltje en een huis – allebei even vervallen – erft van zijn oud-oud-oudtante, grijpt hij die kans met beide handen aan en verhuist naar het pittoreske Pirate’s Cove, een kustplaatsje in Rhode Island.

Maar als Ellery een vermoorde man aantreft in zijn boekwinkel, en de knappe inspecteur Jack Carson – onbereikbaar, ongetrouwd, en onweerstaanbaar – Ellery als hoofdverdachte in het vizier heeft, moet hij zélf op zoek naar de dader voordat hij zijn vrijheid én zijn kans Jack mee uit te vragen verliest…

ISBN e-book: 9789026161353 | € 6,99 | ook als audioboek


Ellery Page-Mysteries 2

Ellery Page-Mysteries #2 – Het geheim van Skull House

Als Ellery’s ex – en succesvol auteur – Brandon Abbott opeens voor Ellery’s neus staat, is hun reünie niet bepaald… hartelijk te noemen. Maar het blijkt al snel dat Brandon minder interesse heeft in Ellery voor zich terugwinnen en meer in het bloederige verleden van zijn nieuwe optrekje Skull House. Dit monumentale huis in Pirate’s Cove is volgens de overlevering vervloekt, en er zouden meerdere mensen verdwenen zijn.

Maar als Brandon vervolgens plotseling zélf verdwijnt, en iemand inspecteur Jack Carson vertelt dat Brandon en Ellery ruzie hadden op de dag van diens verdwijning, is Ellery opnieuw hoofdverdachte in een zaak. En nog erger: omdat Jack en Ellery misschien-wel-misschien-niet méér zijn dan vrienden, wordt de zaak overgedragen aan de minder efficiënte rechercheur Lansing. Ellery ziet maar één oplossing: zélf uitzoeken wat er achter Brandons verdwijning en het raadsel van Skull House schuilt!

ISBN e-book: 9789026161377 | € 6,99 | ook als audioboek


Ellery Page-Mysteries 3

Ellery Page-Mysteries #3 – Een dodelijk feest

Ellery heeft zijn draai gevonden in Pirate’s Cove, maar toch is hij verbaasd als juist hij een van de felbegeerde uitnodigingen voor hét sociale event van het eiland ontvangt: het jaarlijkse gemaskerde bal van de familie Bloodworth-Ainsley. Al snel blijkt dat hij de uitnodiging te danken heeft aan het feit dat Julian Bloodworth, de zoon van de familie, een oogje op hem heeft.

Aangezien Ellery’s relatie met inspecteur Jack Carson voorbij lijkt voor die ooit begonnen was, is hij gevleid door deze aandacht van de populairste vrijgezel in het dorp. Maar die romantische verwachtingen worden al snel de grond in geboord als Ellery tijdens het feest een wel héél recente aanwinst voor het familiemausoleum ontdekt. Als Julian beschuldigd wordt van de moord op zijn stiefvader, en niemand daar vraagtekens bij zet, is het aan Ellery om uit te zoeken wie de échte dader is. Maar daar is de dader zelf het duidelijk niet mee eens…

ISBN e-book: 9789026161377 | € 6,99 | ook als audioboek


Ellery Page-Mysteries 4

Ellery Page-Mysteries #4 – Een schandaal in de Salty Dog

Ellery Page – boekhandelaar en amateur-speurneus – gelooft niet in geesten. Als Juliet Blackwell, bejaarde grande dame van Pirate Cove en vermaard kluizenaar, beweert de geest te hebben gezien van haar voorouder, de piraat Rufus Blackwell, is hij dan ook niet overtuigd.

Maar ook al gelooft Ellery niet in spoken, hij weet wél wat angst is – en Juliet Blackwell is duidelijk ergens bang voor. Wie of wat achtervolgt Miss Blackwell, wat heeft het te maken met de plotselinge mysterieuze voorvallen in de Salty Dog pub? Volgens politiechef Jack Carson is het niet Ellery’s probleem, en misschien moet Ellery stoppen met het stellen van lastige vragen voordat hij zélf in de problemen komt. Maar Ellery zou Ellery niet zijn als hij zo’n mysterie zou negeren…

ISBN e-book: 9789026165887 | € 6,99 | ook als audioboek vanaf 13 december 2022


Ellery Page-Mysteries #5 – Het lijk in de baai

Ellery Page-mysteries 5: het lijk in de baai

Boekhandelaar – en soms amateur-speurneus – Ellery Page en politiecommissaris Jack Carson hebben een date: duiken naar het legendarische piratengaljoen Blood Red Rose. Maar dan ontdekken ze in het wrak een ouderwets duikerspak – mét inhoud. Nader onderzoek onthult dat het historische duikerspak een wel erg modern lichaam bevat… Wie was de mysterieuze duiker? Niemand lijkt te ontbreken in het schilderachtige en gezellige stadje Pirate’s Cove. Was dit echt iemand die de waarheid achter de plaatselijke legende van een verloren schat zocht? En hoe eindigde deze onbekende duiker met een kogelgat in zijn schedel…? ‘Het lijk in de baai’ is het vijfde boek in de Ellery Page-mysteries. Ontdek hoe Ellery’s avonturen begonnen in ‘Moord op het eiland’, ‘Het geheim van Skull House’, ‘Een dodelijk feest’ en ‘Een schandaal in de Salty Dog’.

ISBN e-book: 9789026165900 | € 6,99 


Laat je ons weten of je de Ellery page-Mysteries op je nog-te-lezen-lijstje zet? Dat kan via Facebook en Instagram!

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven