Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De nieuwste luisterboeken: lijstje #4

4 maart 2021

Er zijn weer veel nieuwe luisterboeken online gekomen. Tijd voor een nieuw lijstje!
Laat je lekker voorlezen terwijl je een ommetje maakt, de was doet of de vaatwasser inruimt. Zet het volume op tien als je op de fiets stapt. Een luisterboek is genieten! We hebben een lijstje gemaakt met de nieuwste luisterboeken. Deze zijn beschikbaar via jouw favoriete luisterboekenabonnement en te koop bij je favoriete (online) boekhandel. Klik op de titel in het lijstje luisterboeken hieronder om meer over het boek te lezen en zoek het luisterboek daarna op in je favoriete app of bij je online boekhandel. Veel plezier!


Lekker spannend


Een stil geloof in engelen

R.J. Ellory – Een stil geloof in engelen – Rik van de Westelaken
Bij het luisterboek van Een stil geloof in engelen, een van de populairste boeken van R.J. Ellory, komen een aantal dingen erg mooi samen. Niet alleen is Rik van de Westelaken liefhebber van het werk van Ellory, bij Thinium Audioproducties zijn ze ook fan van Ellory’s boeken en daar maakten ze spontaan een soort soundtrack bij dit luisterboek die de sfeer heel goed weergeeft. We deelden dit met de auteur en die reageerde als volgt: I love the vibe and the atmosphere it creates. It reminds me of that wonderful New York party scene in the film ‘Capote’ with Philip Seymour Hoffman. A great jazz soundtrack in the background, and Capote captivating everyone’s attention with his story about James Baldwin.

In alle onschuld

Karen Rose – In alle onschuld – Irma Hartog
De thrillers van Karen Rose zijn bestsellers en staan garant voor een geweldige combinatie van ‘spannend en sexy’.

Advocaat Thomas Thorne wordt wakker naast een dode vrouw, haar bloed aan zijn handen, maar geen enkele herinnering aan wat er gebeurd is die nacht. Heeft het voorval te maken met het verleden dat hij achter zich gelaten dacht te hebben? Wil iemand wraak op hem nemen? Zijn vrienden en zijn collega Gwyn Weaver zijn ondanks alle bewijslast overtuigd van Thornes onschuld en zetten alles op alles om dat aan te tonen. Elk om een heel eigen reden…

Irma Hartog is actrice. Ze speelde o.a. de rol van Patty Vermeulen in de ziekenhuisserie IC, maar is ook bekend van diverse toneelstukken, films en reclamespotjes. Irma heeft een erg fijne voorleesstem, helder en duidelijk.

de nieuwste luisterboeken banner 1

Andere spannende nieuwe luisterboeken:
Alex Pavesi – Het achtste boek – Marcel Jonker en Karin Douma
Dertig jaar geleden schreef Grant McAllister de thriller ‘The White Murders’. Een jonge redacteur komt erachter dat de verhalen hints bevatten naar een onopgeloste moord.

C.J. Sansom – Mist over Londen – Wilbert Gieske
Hoe zou het zijn als Engeland had gecapituleerd in 1940? Londen, 1952. Het verzet tegen de overheersing groeit. Het lot van het land ligt in handen van een verzetsgroep en van één man in het bijzonder.

Virginia Andrews – Kind van de duisternis (Celeste 3)
Als kind was Baby Celeste het enige houvast dat haar moeder nog had in haar leven, maar nu is haar moeder opgenomen in een inrichting, en wordt zij geadopteerd door een rijk gezin…

Wist je dat er elke eerste dinsdag van de maand een nieuw Baantjer-luisterboek op Storytel beschikbaar komt?
Onderstaande delen zijn onlangs als luisterboek verschenen. En met bijna 88 delen in de serie is er voorlopig genoeg te lezen en te luisteren.

Baantjer 28 De Cock en het lijk op retour – Henkjan Smits
Baantjer 29De Cock en de moord in brons – Henkjan Smits


Laat je helemaal meeslepen


Het lied van de wolken
Het land van belofte

De afgelopen tijd zijn er ook hele fijne (historische) romans als luisterboek verschenen. Heb je De zeven zussen verslonden? Dan zijn de (luister)boeken van Sarah Lark ook echt iets voor jou!

Sarah Lark – Het land van belofte (deel 1) – Charlotte Lap
Sarah Lark – Het land van belofte (deel 2) – Charlotte Lap

Reis terug naar het weidse Nieuw-Zeeland van de 19e eeuw, waar de levens van Helen en Gwyn onverbrekelijk verbonden raken.

Sarah Lark – Het lied van de wolken (deel 1) – Charlotte Lap
Sarah Lark – Het lied van de wolken (deel 2) – Charlotte Lap

Reis terug naar het weidse Nieuw-Zeeland van de 19e eeuw, waar de levens en families van Kura en Elaine onverbrekelijk verbonden raken.

de nieuwste luisterboeken banner 2

Leila Meacham – Rozen – Willemijn de Vries
Texas, 1916. Als Mary Toliver haar vaders katoenplantage Somerset erft, moet alles in haar leven daarvoor wijken. Zelfs de man waar ze van houdt. Een beslissing die de rest van haar leven vormt…

Mineko Iwasaki – Mijn leven als geisha – Lottie Hellingman
De schoonheid van het Japanse meisje Mineko Iwasaki bleef niet onopgemerkt, en al op haar vijfde begon haar opleiding tot geisha. Ze werd de beroemdste Japanse geisha van haar generatie…

Nicky Pellegrino – Terug naar Villa Rosa – Marjolein Algera
Als Stella onverwacht de kans krijgt om van huis te ruilen met een Italiaanse man, pakt ze direct het vliegtuig. Maar de eigenaar van haar nieuwe thuis intrigeert haar meer dan ze had verwacht…

Beth O’Leary – Tot snel! – Diewertje Blok en Nathalie van Gent
In dit boek spelen twee personages de hoofdrollen, Eileen van 79 en Leena van 29. In het luisterboek zijn de stukken van Eileen ingesproken door Diewertje Blok en de stukken van Leena door Nathalie van Gent. Dit geeft een leuke afwisseling en past goed bij de inhoud van dit heerlijke boek!

de nieuwste luisterboeken O'Leary

Leena is eind twintig, heeft een uitdagende baan, een vriend die haar steunt, een leuk leven in Londen – maar schijn bedriegt. Als ze op kantoor volledig instort, schrijft haar baas haar twee maanden rust voor. Op zoek naar afleiding van haar eigen problemen besluit ze bij haar oma Eileen te gaan logeren.
Eileen heeft ondertussen zo haar eigen problemen. Ze is 79 jaar, net gescheiden, en bang dat ze te oud is om nog opnieuw te kunnen beginnen. Ze besluit op zoek te gaan naar een nieuwe liefde – maar in het dorp waar ze woont is het aanbod erg klein. Tot Leena met de oplossing komt: in Londen zijn er mannen genoeg, en Leena’s flat staat leeg…
Leena en Eileen wisselen van huis, maar al snel merkt Leena dat het platteland niet alleen maar rust en regelmaat kent, en Eileen ontdekt dat liefde soms een onverwachte vorm aanneemt…

Zit er iets voor je bij in dit lijstje nieuwe luisterboeken? We zijn benieuwd. Zoek ons op op Instagram of Facebook en laat het ons weten.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven