Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

De 5 leukste schoencadeautjes!

3 november 2022

Sinterklaas komt bijna het land weer in en dat betekent natuurlijk dat we straks onze schoen weer mogen zetten! Ben jij nog op zoek naar inspiratie voor schoencadeautjes? Dan hebben we hier voor jou een lijstje met de 5 leukste boeken voor in de schoen.

Voor welk boek wil jij je schoen zetten? Laat het ons weten op Instagram!

schoencadeautjes: Liefs van de krijtjes van Oliver Jeffers

Liefs van de krijtjes – € 7,99

Prachtige spin-off van Zilveren Griffelwinnaar De krijtjes staken! van Drew Daywalt en Oliver Jeffers! Het perfecte cadeauboek voor iedereen van wie je houdt.

Liefde bestaat in verschillende soorten. Dit boekje gaat over alle verschillende kleuren die liefde kan hebben. Alle kleuren van de liefde mogen er zijn!

schoencadeautjes: kat tegen kwaad; het snode plan van rarius van Phil Corbett

Het snode plan van Rarius – € 10,-

Het snode plan van Rarius is het eerste deel in de nieuwe hilarische serie Kat tegen kwaad van Phil Corbett.

Het is lachen, gieren, brullen om de twee nieuwe antihelden, Pelsbeth en Wolfrik, en ze hebben nú al zin in hun volgende avontuur!

Ultiem bewijs – € 7,99

Peter James schreef met Ultiem bewijs een thriller in de traditie van Dan Brown.

Een journalist krijgt een set coördinaten die hem op het pad zet naar het bewijs voor het bestaan van God. De gevaarlijke zoektocht brengt hem van Glastonbury, de Vallei der Koningen naar Los Angeles.

boek: het veilige huis van Anna Downes

Het veilige huis – € 7,99

Emily gaat als nanny aan de slag op een Frans landgoed. Ze leidt er een luxeleven maar onder de idylle gaan gevaarlijke geheimen schuil en als zij daar niet in meegaat, dreigt er groot gevaar…

Het veilige huis van Anna Downes is een psychologische thriller voor de fans van Nicci French.

boek: dromen van Italië van Nicky Pellegrino

Dromen van Italië – € 7,99

“Dit is je kans om je eigen huis in Zuid-Italië te kopen voor minder geld dan je voor een kop koffie betaalt. Het pittoreske bergstadje Montenello verkoopt enkele historische huizen voor slechts ÉÉN EURO per stuk. De enige voorwaarde is dat de kopers hun nieuwe huis binnen drie jaar renoveren en bereid zijn een belangrijke rol te spelen in deze kleine en vriendelijke gemeenschap.”

Nicky Pellegrino heeft al vele heerlijke romans op haar naam staan die zich (deels) afspelen in Italië. Laat je meevoeren naar haar Italiaanse zomers en geniet!

Liever een ander boek? Wij hebben er nog genoeg die perfect zijn als schoencadeautjes! Neem een kijkje op onze boekenpagina.

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven