Romans & Spanning

Ga mee terug in de tijd en laat je meeslepen!

6 maart 2019

Lees de prachtige verhalen van Diney Costeloe, Joanna Goodman, Erica James en Sarah Lark

We stellen graag een paar geweldige auteurs aan je voor. Van sommigen heb je misschien al eens gehoord en zelfs iets gelezen, van anderen nog niet. Hun boeken zijn heel verschillend, maar wat deze auteurs allemaal ontzéttend goed kunnen is sterke personages neerzetten van wie je echt gaat houden. Ze weten je feilloos hun verhaal in te trekken en laten je aan het einde van het boek zuchtend – met misschien een paar zakdoekjes naast je – achter.

Wil je van deze fijne historische romans een stukje lezen? Schrijf je dan in voor onze roman-nieuwsbrief, dan ontvang je een gratis e-bundel met eerste hoofdstukken!

 

Costeloe Familie op de vlucht

Diney CosteloeFamilie op de vlucht

Duitsland, 1937. Een Joods gezin – vader Kurt, moeder Ruth en hun vier kinderen Laura, Inge, en de tweeling Hans en Peter – is het slachtoffer van steeds verdergaande discriminatie en bedreigingen. Als Kurt wordt opgepakt, moet Ruth met de kinderen vluchten. Maar waar kunnen ze heen, waar zijn ze nog veilig?

Reeds verschenen – € 19,99 – Deze wil ik!

 

 

 

 

Joanna Goodman Het huis voor ongewenste meisjesGoodman - Het huis voor ongewenste meisjes

Een schitterende roman die je diep raakt. Dit is het verhaal van een moeder en een dochter die moeten vechten om zichzelf, en elkaar, terug te vinden.

Verschijnt 9 april 2019 – € 19,99  Deze reserveer ik gelijk!

 

 

 

James Het Grote HuisErica JamesHet grote huis

Zomer, 1939. Thrillerschrijfster Romily Temple keert na een promotietour terug naar haar kersverse echtgenoot Jack. Als Jack levensbedreigend ziek blijkt, wordt de hele familie bijeengeroepen. Ze verblijven samen in het grote huis, dat niet groot genoeg is voor alle ego’s, ruzies en familiegeheimen…

Verschijnt 30 april 2019 – € 19,99 – Ik kan niet wachten!

 

 

 

 

Sarah LarkDe tijd van de vuurbloemenVoorplat 150dpi Lark Tijd vuurbloemen

Het is 1837 en Ida arriveert in Nieuw-Zeeland op zoek naar een nieuw leven. Cat is er opgegroeid en wil haar leven juist ontvluchten…

Reeds verschenen – € 24,99 – Ik wil gelijk beginnen met lezen!