Romans & Spanning

Een eerlijke rechercheur in een corrupte wereld

13 mei 2019

De nieuwe thriller van Tim Willocks, Moord volgens Turnerspeelt zich af in Zuid-Afrika en is geschikt voor de fans van Deon Meyer.

 

Willocks’ schrijfstijl is filmisch. Het rauwe landschap van Zuid-Afrika wordt weerspiegeld in zijn personages. Willocks snijdt maatschappelijke thema’s aan en combineert die met snelle, plotgedreven actie.
Ben je benieuwd en wil je meteen een stukje lezen?

Lees hier een fragment

 

Willocks - Moord volgens Turner

 

Bestel veilig en betrouwbaar bij onze eigen webshop Boekenwereld.com en het boek wordt gratis bezorgd.

Moord volgens Turner is tot en met 14 augustus 2019 verkrijgbaar met een introductieprijs van € 17,50 in plaats van € 19,99!

Deze wil ik!

 

Meer over het verhaal

De jonge Afrikaner Dirk Le Roux rijdt in Kaapstad dronken een zwart meisje aan. Zijn moeder, Margot Le Roux, een machtige zakenvrouw, weigert haar zoons leven te laten ruïneren door het lot van een dakloos meisje zonder enig toekomstperspectief. In een land waar corruptie en machtsmisbruik overheersen, zal niemand daarnaar kraaien. Maar dat is buiten Turner gerekend, een zwarte rechercheur van onbesproken gedrag. Hij reist naar het stadje waar Margot Le Roux alles lijkt te beheersen, inclusief de politie. Turner weigert te buigen voor intimidatie en omkoping en als de jacht op hém wordt geopend, moet hij vechten voor zijn leven.