Romans & Spanning

Boekentips voor Valentijnsdag ♥

5 februari 2019

Je kunt er niet omheen, 14 februari is het Valentijnsdag. Of je nou iets romantisch gaat doen, een anti-Valentijnsdag hebt georganiseerd met vrienden of heerlijk op de bank kruipt met een reep chocolade, volgende week is het zover. We hebben een aantal boeken verzameld die perfect zijn voor Valentijnsdag. Voor het geval je nog een cadeautje zoekt of voor bij die reep chocolade op de bank!

€ 12,50 (15)

Klein Samen - 3d

 

De schitterende roman Samen van Julie Cohen gaat over échte liefde tot de dood hen scheidt: hun liefde was onvoorwaardelijk, maar hun leven was een leugen…

Lijkt me prachtig!

 

 

Haywood-cactus-def-3d

 

 

Als je een wat minder zoetsappig maar wél heel warm en grappig liefdesverhaal wil lezen, pak dan De cactus van Sarah Haywood – de prikkelige hoofdpersoon Susan wist al vele lezers voor zich te winnen! En de schitterende uitvoering maakt dit echt een cadeautje, voor jezelf of een ander!

Klinkt goed!

240Zeevverlangen

 

De fijne (en voordelige!) roman Zee van verlangen van bestsellerauteur Jojo Moyes gaat over vier oorlogsbruiden die in 1946, als de oorlog eindelijk voorbij is, van het verre Australië naar hun echtgenoten in Engeland reizen. Dit boek geeft een nieuwe lading aan het spreekwoord dat ‘de reis belangrijker is dan de bestemming’!

Deze wil ik!

 

€ 12,50 (15)