Romans & Spanning

Alle auteurs

Toon alle auteurs van wie de achternaam begint met een:
 • Michelle Adams groeide op in Engeland en woont tegenwoordig op Cyprus. Sinds ze op haar negende voor het eerst Stephen King las, is ze verslaafd aan thrillers. Mijn zus is haar debuut.
    Auteur
 • Virginia Andrews is een internationaal fenomeen. Ook in Nederland en België is zij bekend geworden door haar spannende boeken en er werden tot nu toe ruim een miljoen boeken verkocht. Daarmee mag Virginia Andrews tot de meest succesvolle auteurs worden gerekend.V.C. Andrews is geboren in 1924 in Portsmouth. Virginia was één van de drie kinderen in dat gezin. Haar vader was zeeman van beroep en opende een ijzer- en verfwinkel toen hij met pensioen ging. Haar kindertijd...
  (06-06-1923) Auteur
 • Ilona Andrews is het pseudoniem van schrijversechtpaar Ilona en Gordon. Ze wonen met hun kinderen, honden en paarden in Texas.
    Auteur
 • Sarah Armstrong begon haar carrière als journalist, maar legt zich inmiddels toe op het schrijven van romans. Ze woont met haar man en dochter in Australië.
    Auteur
 •   Auteur
 • Dr. Robert C. Atkins is bekend van zijn dieetmethode die al in de jaren zeventig populair was. Na een grondige herziening begin jaren negentig, heeft hij in 2002 zijn standaardwerk Dr. Atkins’ nieuwe dieetrevolutie opnieuw volledig herschreven, waarbij hij onderzoeksresultaten en nieuwe recepten heeft toegevoegd. In 2003 overleed dr. Atkins, na een val op straat. 
  (17-10-1930) Auteur
 • Dani Atkins is geboren en getogen in Londen. De vele uren die ze in de Londense metro heeft doorgebracht gebruikte ze om te lezen en om te dromen van haar eigen boek. Dat werd uiteindelijk Versplinterd.
    Auteur
 • Albert Cornelis Baantjer, beter bekend als Appie, werd op 16 september 1923 geboren op Urk. Een aantal jaar later verhuisde het gezin naar Amsterdam. Niet minder dan achtentwintig jaar is Baantjer als rechercheur verbonden gebleven aan bureau Warmoesstraat in Amsterdam. Appie werd gevraagd een serie detectives op te zetten. Hij creëerde toen De Cock, de inmiddels - mede door de televisieserie met Piet Römer als De Cock - overbekende speurder met zijn ouden vilten...
  (16-09-1923) Auteur
 • Appie Baantjer, een van ’s lands meest geliefde schrijvers, heeft De Cock onsterfelijk gemaakt. Auteur en acteur Peter Römer heeft na het overlijden van Appie in 2010 de succesvolle ‘De Cock’-reeks voortgezet met nieuwe delen. De eerste vijf delen van zijn hand waren op basis van de scenario’s van de tv-serie Baantjer. Peter Römer vervolgt nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Zijn ‘De Cock’jes’...
    Auteur
 • Appie Baantjer (1923-2010) was Nederlands bekendste rechercheur en meest verkochte misdaadauteur. Ed van Eeden schreef zes delen in de serie Baantjer Inc. in de traditie van de grote meester. De naam 'Baantjer Inc.' werd door Appie zelf bedacht.
    Auteur
 • J.D. Barrett is schrijver in hart en nieren: behalve romans schrijft ze ook scripts voor tv en films. Ze verdeelt haar tijd tussen Sydney en Los Angeles.
    Auteur
 • De boeken van bestsellerauteur Steve Berry worden alom geprezen vanwege hun rijkdom aan historische details en de grondige research. Zijn thrillers verschijnen in veertig talen.
    Auteur
 
<<