Op werkdagen voor 20.00 uur besteld, volgende werkdag in huis (NL)
  • Tik Tok

Cadeautips voor het hele gezin

14 november 2018

De feestdagen komen er weer aan! Tijd voor chocoladeletters en kerstkransjes, surprises maken en de kerstboom versieren. Maar natuurlijk ook tijd om cadeautjes te kopen! Daarom hebben we voor jou een hele lijst aan cadeautips, verdeeld in onderstaande groepen! Klik op de buttons en ga gelijk naar het juiste deel op de pagina:

Gouden tip: Voor het hele gezin

cadeaubanner

Voor de kleintjes

Oliver Jeffers Samen hier

Samen hier is een liefdevol prentenboek van Oliver Jeffers, de illustrator van het bekroonde De krijtjes staken!. Met sfeervolle illustraties laat Jeffers op een prachtige manier de wereld om ons heen zien. Een geweldig cadeau voor pasgeborenen en jonge ouders.

Bekijk de trailer:

Op zoek naar een ander prentenboek? Bekijk onze prentenboeken-pagina.

Zing én lees mee met YouTube-hit Juf Roos! Als je blij bent en Verjaardag  zijn twee vrolijke kartonboekjes en Juf Roos gaat op vakantie is een boek dat aansluit bij de Juf Roos-theatervoorstelling. Perfect voor de ouders van Juf Roos-fans, voor eindeloos offline plezier!

cadeautips18_3
cadeaubanner

Vanaf 7 jaar

cadeautips18_4

De beste goochelaar van de wereld is een superleuk geïllustreerd boek met zeven trucs die je meteen kunt uitvoeren. Ga samen met Elias op zoek naar de beste goochelaar van de wereld. Perfect voor 7-plussers die dol zijn op goocheltrucs. 

cadeautips18_5


De rioolridder
is het eerste spannende en grappige avontuur in de nieuwe serie Keesie Kippenkop door Jozua Douglas, de schrijver van het Kinderboekenweekgeschenk 2018. Vol gekke lijstjes en met vlotte illustraties van Dolfje Weerwolfje-illustrator Hugo van Look is dit boek perfect voor beginnende lezers vanaf 7 jaar.

WIN!
Wil jij De rioolridder winnen? Like en deel de winactie-post op onze Facebook en maak kans op een exemplaar! De actie loopt t/m 14 dec. De winnaar krijgt daarna persoonlijk bericht.

cadeaubanner

Vanaf 9 jaar

loser muts

De series Dagboek van een muts en Het leven van een Loser kunnen natuurlijk niet ontbreken aan deze lijst! Zorg dat de verzameling compleet is met de laatste delen. Gegarandeerd leesplezier met Liefdeskriebels en Wegwezen!

Is jouw dochter een absoluut modemeisje? Koop dan 100% Coco Berlin voor haar! Het vierde deel in de razendpopulaire 100% Coco-serie van Niki Smit. Bij het boek krijg je gratis vijf coole stickers, dat maakt het een extra leuk cadeau!

cadeaubanner

Voor tieners


Na een jaar wachten ligt het nieuwe boek van jeugdthrillerkoningin Mel Wallis de Vriesin de winkel. Wildis opnieuw een indrukwekkende thriller waarin thema’s als vriendschap en groepsdruk naar voren komen. Een absolute aanrader voor meiden vanaf 13 jaar.

Op zoek naar meer spannende boeken? Bekijk onze thrillers-pagina. Wil je op de hoogte blijven van al onze jeugdthrillers? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

cadeaubanner

Voor YA-liefhebbers én hun moeders

cadeautips18_7

De Royals is een wereldwijde bestsellerserie; in Amerika kwamen alle delen binnen op nummer één in de The New York Times-bestsellerlijst. Inmiddels verschijnt de serie in maar liefst negentien verschillende landen. En dat is niet zo gek, want met deze serie vol liefde, spanning en cliffhangers blijf je doorlezen! Deel 4 Verlangen, is net uit en het laatste deel komt in het voorjaar!

cadeaubanner

Gouden tip: Voor het hele gezin

cadeautips18_8


De spiksplinternieuwe editie van Guinness World Records ligt weer in de winkel! Deze Nederlandse editie bevat verbluffende records van over de hele wereld. Een perfect cadeau voor lezers van alle leeftijden, maar jongens vanaf 8 jaar zullen het verslinden. Wist je dat er ook een Gamerseditie is voor echte gameliefhebbers?

Bekijk onze nieuwste blogs

Blijf op de hoogte

Wil je altijd het laatste nieuws in je inbox over jouw favoriete boeken? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Inschrijven