Pre-order nu ‘Kerst met de Kings’ van Olivia Lewis

Na het succes van de King-serie en de Queen-serie schreef Olivia Lewis een spin-off van haar voorgaande series rondom de familie King: Kerst met de Kings. Dit is opnieuw een serie doorspekt met humor en erotiek. Kerst met de Kings is vanaf 20 november verkrijgbaar als e-bookbundel, maar we hebben nu wel iets heel leuks voor de echte fans …

Namelijk eenmalig een exclusieve, door Olivia Lewis gesigneerde(!), paperback-editie van Kerst met de Kings! Dit boek bevat ook nog eens een uniek voorwoord van Olivia.

 

kerst met de kings 3d

Gun jezelf een warme kerst met dit heerlijke boek!

Kerst met de Kings bevat de vier delen Winterwonderland, Ingesneeuwd, Vreugdevuur en Vuurwerk.

Het is bijna kerst, en de familie King is druk met de voorbereidingen voor een gezellige tijd samen. Maar Scott en Sophia blijken hele andere plannen te hebben.


Bestel nu jouw exclusieve gesigneerde exemplaar van deze eenmalige editie voor € 12,50. Je betaalt geen verzendkosten!
Je bestelt en rekent af bij onze webshop Boekenwereld.com. Bestellen kan tot 1 december 2021. Je kunt jouw exemplaar dan voor kerst in huis verwachten.

 
 
 
 
 

kerst met de kings ebook

 

De e-bookbundel van Kerst met de Kings is vanaf 20 november te downloaden en kost € 6,99. Klik op onderstaande knop om jouw exemplaar van de e-bookbundel te reserveren.

 
 
 
 
 
 

De losse delen zijn vanaf 20 november 2021 te lezen in je favoriete e-bookabonnement.
Er zijn ook luisterboeken beschikbaar van Winterwonderland, Ingesneeuwd, Vreugdevuur en Vuurwerk. Die vind je vanaf 20 november 2021 in je favoriete luisterboekenabonnement.

We zijn benieuwd … Ga jij dit boek meteen bestellen? Of cadeau geven aan een echte fan? Laat het ons weten op Instagram en Facebook!

 

Wil je meer lezen van Olivia Lewis? Begin dan vandaag nog aan de heerlijke Queen-serie! Klik op de banner hieronder voor meer informatie en bestellen.